Housatonic Community College

Представление

Прочетете официалното описание

Housatonic Community College се намира в Бриджпорт, най-големият град на Кънектикът, и обслужва единадесет градски района в Югозападен Кънектикът. Член на държавните колежи и университети в Кънектикът, колежът отваря врати през 1966 г. като клон на Общинския колеж в Норуолк и става независим през 1967 г. През 1997 г. HCC се премества в сегашния си сайт в центъра на Бриджпорт. През 2008 г. Beacon Hall стана втората сграда в кампуса на HCC. Хузатоническият музей на изкуството и градината на скулптурата са част от преподавателската мисия на колежа. С близо 4000 произведения в колекцията и над 1700 изложени в цялата сграда, Музеят предлага лекции, демонстрации и променящи се изложби в галериите на Burt Chernow.

Наскоро обновената зала Lafayette включва нов център за добре дошли, офис за ученически услуги, реставрирано арт студио и разширяване на училищната библиотека и научните лаборатории.

Housatonic е акредитиран от Комисията за висше образование в Нова Англия (NECHE) и Регентския съвет за висше образование в Кънектикът.

В отговор на потребностите на общността и студентите, Housatonic предлага програми за асоциирани степени в подготовка за трансфер в четиригодишни институции, както и професионално ориентирани програми за асоциирани степени и сертификати. Краткосрочни, некредитни курсове, семинари и семинари, както и целенасочени студентски услуги, помагат да се отговори на общностните и лични нужди от обогатяване. Тези програми подготвят учениците за работа и напредък в бизнеса, индустрията, производството, здравните услуги, изобразителното изкуство, театъра, цифровите медии, образованието в ранна детска възраст, естествените науки, компютърните изкуства и информационните системи и човешките услуги. Колежът също така помага на местния бизнес и институции да обучават и актуализират уменията на своите работници.

Места

Онлайн Съединени Американски Щати

Address
Lafayette Boulevard,900
06604 Бриджпорт, Кънектикът, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия