Howard College

Представление

Прочетете официалното описание

Howard College ( HC ) предлага разнообразни програми. Програмите за трансфер на асоциирани степени подготвят студентите за допълнително образование в четиригодишни колежи или университети. Програмите за кариерно техническо образование и здравни професии предоставят на учениците уменията и знанията, необходими за успех в кариерната област.

Howard College вярва, че образованието е основната цел на институцията и че програмите и услугите на колежа трябва да бъдат достъпни за всички граждани, които могат да се възползват от тях. Колежът се ангажира с високи постижения в осъществяването на целта си на образованието и в ефективното и ефективно използване на ресурсите си за задоволяване на образователните потребности на своите студенти и общността.

Колежът се стреми да третира всеки човек от колежанската общност като уникален индивид и да осигури положителна, насърчаваща и ориентирана към успеха среда. Тъй като полагаме всички усилия, за да помогнем на нашите ученици да постигнат своя максимален потенциал, ние интегрираме основните концепции за критично мислене в ежедневния ни бизнес и нашите класни стаи. Стремим се да бъдем фар на образованието и ученето през целия живот, като мислим, преподаваме и действаме с цел, умения и увереност.

Howard College стреми да подобри икономическото, общностното, културното и личностното развитие в сферата на обслужване чрез подходящи партньорства и услуги в изпълнение на своята мисия за обществена услуга. Като общински колеж, изследванията не са включени в мисията на Howard College . Въпреки това, изследването на иновативни практики за преподаване и развитие на ученици за подобряване на обучението се подкрепя и очаква.

Места

Big Spring

Address
Birdwell Lane,1001
79720 Big Spring, Texas, Съединени Американски Щати

Сан Анджело

Address
U.S. 67,3501
76905 Сан Анджело, Texas, Съединени Американски Щати

Lamesa

Address
Lubbock Highway,1810
79331 Lamesa, Texas, Съединени Американски Щати

Вашингтон

Address
Scott Circle Northwest,1
20036 Вашингтон, Област Колумбия, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: