Independence Community College

Представление

Прочетете официалното описание

Independence Community College (ICC) е двугодишна образователна институция, акредитирана от Комисията за висшето обучение. Тя е създадена през 1925 г. като класове 13 и 14 на обществената училищна система на независимостта. През 1967 г., Independence Community College законно разделен от квартал училище. Строителството на новата колегия общност на 68 акра кампус, по-рано на Независимостта Country Club, започна през 1969 г.. Уроци започна на новото място през септември 1970 година. ICC кампуса сега е дом на академична сграда, Fine Arts сграда, Студентски съюз, Център за обучение Cessna, Невярно дом, административната сграда, William Инге Центъра за изкуства, фитнес център, полетата спортни практики, диск голф игрище, с 96 легла мулти-структура жилищен комплекс и общежитие с 200 легла.

С много ремонти до дари сграда, през 2010 г., ние разширихме нашия колеж, за да включи ICC West (2615 West Main Street). Този кампус се намира в западната част на независимостта и е дом на нашите технически програми: Allied Health, EMS, козметология, и GED / ABE. Допълнителни ремонти бяха завършени през 2012 г., за да се настанят най-новата ни програма, ветеринарен Technology. Това съоръжение състоянието на най-съвременните включва животински отделения, класна стая, лаборатория, хирургия, аптека, подготвям стая, малка третиране на животните, храна подготвям, оформяне и радиология.

ICC също има присъствие в центъра с ICC Офис Foundation и партньорство с ресурсен център Независимост Business.

В момента, образователна и подкрепа нашата програмиране включва 46 учебни програми за Associates на изкуствата и / или Наука градуса, 22 програми на обучение за завършване Certificate, Student Support Services, мъжки и спортни програми на жените, както и разнообразие от кампуса организации и дейности.

МИСИЯ: Independence Community College предлага най-добрите интереси на студентите и общността чрез предоставяне на високи академични постижения, като същевременно насърчава културното обогатяване и икономическо развитие.

VISION ОБЯВЯВАНЕ: За да бъде колеж, който осигурява изключителен образователен опит чрез култивиране на интелекта, насърчаване на творчеството, и засилване на герой в среда на студенти и общността центрирано.

Места

независимост

Address
Independence Community College,
1057 W. College Ave.

KS 67301 независимост, Канзас, Съединени Американски Щати