International Education Corporation - Florida Career College/Anthem College, Anthem College Online, UEI College

Представление

Прочетете официалното описание

Международната образователна корпорация ( IEC ) е водещ национален доставчик на кариерно образование след средно образование, предлагащ вертикали с голямо търсене като здравеопазване, търговия, бизнес, технологии, транспорт и наказателно правосъдие. International Education Corporation е компанията майка на United Education Institute College, United Education Institute, Florida Career College и американските колежи.

Като организация, собственост на служители, International Education Corporation и нейните дъщерни компании са посветени на успеха на студентите и успеха на своите служители.

В Международната образователна корпорация считаме за привилегия да вливаме нашата страст, положителна енергия, ангажираност към качеството и почтеността и значителни ресурси в тази добродетелна и съществена кауза. В International Education Corporation нашите ученици са в основата на всичко, което правим всеки ден. Всички отдели са подредени около това ядро, за да създадат най-добрата учебна среда.

Места

Ървайн

Address
Laguna Canyon Road,16485
92618 Ървайн, Калифорния, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: