IES Abroad

Представление

Прочетете официалното описание

Силно заредена сила, която ще движи вашия свят.

Всичко, което правим, е за IES в чужбина студент. Нашият дълбоко страстен екип от студенти в чужбина вярва в създаването на образователни приключения, които надхвърлят очакванията. Нашата цел е всяка година да разтърсим света от около 6 000 студенти в чужбина.

От нашия щаб в Чикаго до нашите 125+ учебни програми в чужбина в повече от 30 глобални местоположения по целия свят, ние създаваме автентично глобално образование и утвърждаващи живота културни изживявания. Работим в IES в чужбина, защото вярваме, че всеки студент трябва да има възможност да отиде в чужбина - особено в забавна, сигурна и превъзходна академична и културна среда.

Ние вярваме толкова силно в силата на нашата програма, че активно наемаме студенти от различни популации и осигуряваме повече от 4 милиона долара стипендии годишно. Горди сме, че нашите ученици са толкова разнообразни и вълнуващи, колкото страните, в които учат.

Кои сме ние

Институтът за международно обучение на студенти ("IES в чужбина") Представлява консорциум от повече от 235 американски колежи и университети. Като организация с нестопанска цел 501 (c) (3), IES Abroad има пълноправен съвет на директорите и широка академична система за управление, която включва 5 комитета с демократично представителство от консорциума IES Abroad.

От основаването си през 1950 г. над 100 000 студенти са участвали в програми за международно обучение в чужбина в IES Abroad. IES Abroad работи над 120 програми в повече от 30 местоположения в Европа, Африка, Азия, Южна Америка, Австралия и Нова Зеландия. С 6000 + студенти, които се записват в програми IES Abroad всяка година, IES Abroad е най-големият доставчик на обучение в чужбина в САЩ и иновативен лидер в областта на обучението в чужбина.

уча

Нашата мисия

IES в чужбина обучава студентите да станат световни лидери чрез програми за висше образование в чужбина и стажантски програми, които предлагат на студентите от цял ​​свят възможности за учене чрез опит, които отговарят на най-високите стандарти за академично качество.

Нашата визия

Нашата визия за бъдещето остава свързана с оригиналната програма IES Abroad през 1950 г. ... свят, изпълнен с междукултурно компетентни лидери, които имат както разбиране, така и умения за ефективно, хуманно и положително навигиране в различните култури, в политиката, образованието, бизнеса , Или с нестопанския сектор.

Нашата философия

Ние се ангажираме първо да поставим интересите на нашите студенти, да предоставим превъзходни академични програми и да осигурим отлично обслужване на нашите студенти и образователни партньори по целия свят. Това са нашите най-важни приоритети.

Ние вярваме, че прозрачността, добрите практики и поддържането на целостта на нашите бизнес принципи са в най-добрия интерес на нашите студенти, нашите глобални академични партньори и нашата организация. Управляващата структура на IES Abroad е снабдена със система за надзор, характеризираща се с проверки и баланси на членовете на консорциума и на трета страна.

студент

Какво предлагаме

Паспорт на глобалното гражданство.

IES в чужбина създава пътуване - вълнуващо предизвикателство за академичните среди и културното потапяне - несравнимо глобално образователно преживяване. Нашият световен факултет и изискани, подходящи курсове ангажират и вдъхновяват учениците, тъй като откриват неочаквани начини за учене както в класната стая, така и извън нея.

Скоро нашите ученици се намират в пресечната точка на езиковата компетентност и междукултурната комуникация, докато се научават да се ориентират към света като световен гражданин на 21-ви век. Ето как го правим:

 • Повече от 125 академични програми
 • Програми в над 30 града и 21 държави
 • Мрежа от 600+ посланици, които доброволно са отговорили на въпроси
 • Повече от 1200 IES курсове в чужбина, преподавани от квалифициран международен факултет
 • Прехвърляне на кредит въз основа на вече одобрени програми от домашните училища на учениците или чрез програми, акредитирани от Училището за запис на IES в чужбина, Университета в Рочестър
 • Жилищни опции, обезпечени и проверени от IES в чужбина, включително домакинства, жилищни зали с местни университетски студенти и / или апартаменти (често с местно помощно лице)
 • Повече от 4 милиона щатски долара в IES в чужбина стипендии и помощ на разположение
 • Възможност за провеждане на курсове в един от нашите международни университети-партньори заедно с местните студенти
 • Лично консултиране за помощ при въпроси, загриженост и процеси преди заминаването
 • Помощ при процеса на кандидатстване за виза
 • Обширни услуги за здраве и безопасност, които включват:
  • 24/7 помощ при спешни случаи на място на всяко място, за да отговори на непосредствените нужди на студентите по отношение на здравето и безопасността
  • Международно здравно осигуряване за спешни случаи
  • Базиран в САЩ декан на студентите и помощен персонал, който установява и контролира протокола за здравето и безопасността, се консултира с центровете на IES в чужбина, за да поддържа високи стандарти за безопасност и да служи като контакт при спешни случаи
  • Международен план за управление на кризисни ситуации и процедури при спешни случаи на всички места за евакуация в случай на природно бедствие, политически безредици или терористични действия.
 • Изчерпателни ресурси, включително културна и академична информация
 • Достъп до Moodle, онлайн среда за обучение, която ангажира студенти извън класната стая
 • Подкрепа за семейството, включително Ръководство за семейството IES в чужбина
 • Опитен и специализиран местен персонал на място
 • Храна в зависимост от селекцията на жилището
 • Стажове и практически занятия в области като: Изкуство / Театър, Бизнес, Образование, Правителство / Политика, Право, Науки / Програми, свързани със здравето, Социални / НПО организации
 • Обучение по сервиз и възможности за доброволци в различни местни, национални и международни благотворителни организации в области като: благосъстоянието на животните, развитието на общността, икономическото развитие, образованието, здравеопазването, човешките права и др.
 • Цялостна ориентация и програми за повторно влизане, които се фокусират върху културното приспособяване, определянето на цели и постиженията и подготовката за завръщане у дома
 • Достъп до организирани екскурзии и културни събития
 • препис
 • Достъп до нашата 100 000+ аудиторна мрежа и Бюлетинът за обмен двугодишен

Места

Чикаго

Address
33 W. Monroe St.
Suite 2300

60603-5405 Чикаго, Илинойс, Съединени Американски Щати

Амстердам

Address
Амстердам, Северна Холандия, Холандия

Арл

Address
Арл, Прованс-Алпи-Лазурен бряг, Франция

Оукланд

Address
Оукланд, Оукланд, Нова Зеландия

Барселона

Address
Барселона, Каталония, Испания

Пекин

Address
Пекин, Пекин, Китай

Берлин

Address
Берлин, Берлин, Германия

Буенос Айрес

Address
Буенос Айрес, Буенос Айрес, Аржентина

Кейп Таун

Address
Кейп Таун, Западен нос, Южноафриканска Република

Крайстчърч

Address
Крайстчърч, етажерка за ноти, Нова Зеландия

Дъблин

Address
Дъблин, Окръг Дъблин, Република Ирландия

Фрайбург

Address
Фрайбург, Баден-Вюртемберг, Германия

Гранада

Address
Гранада, Андалусия, Испания

Лондон

Address
Лондон, Англия, Великобритания

Мадрид

Address
Мадрид, Мадридска общност, Испания

Милан

Address
Милан, Ломбардия, Италия

Нагоя

Address
Нагоя, Префектура Айчи, Япония

Нант

Address
Нант, Pays de la Loire, Франция

Ню Йорк

Address
Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

приятен

Address
приятен, Прованс-Алпи-Лазурен бряг, Франция

Париж

Address
Париж, Ил дьо Франс, Франция

Оксфорд

Address
Оксфорд, Англия, Великобритания

Кито

Address
Кито, Пичинча, Еквадор

Рабат

Address
Рабат, Рабат-Сале-Кенитра, Мароко

Рим

Address
Рим, Лацио, Италия

Саламанка

Address
Саламанка, Кастилия и Леон, Испания

Сантяго

Address
Сантяго, Столичен регион Сантяго, Чили

Шанхай

Address
Шанхай, Шанхай, Китай

Сиена

Address
Сиена, Тоскана, Италия

Сидни

Address
Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия

Токио

Address
Токио, Япония

Пуерто Айора

Address
Пуерто Айора, Острови Галапагос, Еквадор

Виена

Address
Виена, Виена, Австрия

Хонг Конг

Address
Хонг Конг, Хонг Конг

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Курсове
Това училище също предлага: