International Mid Pac College (IMPAC)

Представление

Прочетете официалното описание

International College Pac Mid се възползва от стратегическото си разположение в Тихия океан, където Изтокът среща Запада, и приканва хората с различни културни перспективи в класната стая за обсъждане. Като такива, IMPAC програми имат за цел да се подобри не само необходимите умения за общуване, но и доверие, за да ги използват по подходящ начин в професионални, академични и социални среди. Освен това, IMPAC фокусира върху разработването на комуникационни умения междукултурни. За да постигнем това, IMPAC предлага малки класове и внимателно координирани учебна програма, която е комуникативен, реалистична, интерактивен и практичен. IMPAC е поела ангажимент за високи постижения и поставя високи стандарти за своите ученици.

IMPAC с един поглед

IMPAC, създадена през 1991 г., предлага интензивно обучение по английски език за разнообразна група от изучаващите езици в следните области:

Интензивен английски Proficiency Program-IEPP (Student виза, 12 седмици ~) Интензивен английски Разговор с програма-IECP (Туристите, Програма Visa Waiver, жители, 1 седмица ~) Частни уроци (гъвкав график) Специална English Program (Изработка English Program, гъвкава)

Най-важните причини да учи в IMPAC

Над 20 години в бизнеса Акредитиран от CEA, Комисията относно English Language програмна акредитация Превъзходно качество на английски инструкция с ангажиране, опитни инструктори Отлично качество / достъпни за обучение Комуникативно място в близост до автобусни линии и Ala Moana Center (Търговски център) Само на английски политика Весел и услужлив персонал University Bridge Program *

  • IMPAC предлага пътека / опция за студенти, които желаят да влязат в колеж и / или университети в Хавай. В момента, IMPAC има договор с Kapiolani Community College (KCC), Университета на Хавай училище система, при успешно завършване на ниво Advanced. За подробности, моля посетете нашия сайт.

Училище Mission

Мисията на Международния Pac College Mid е да осигури на своите ученици със солидна база на английски и комуникативни умения, както академични втори език, заедно с междукултурни умения, за да отговарят на различните нужди на своите студенти да се развива успешно в днешния глобален пазар.

IMPAC се ангажира да:

Осигурете звук инструкции използвайки разнообразни методи, за да се погрижат за нуждите на своите студенти. Осигурете предизвикателна образователен опит, който насърчава по-нататъшни проучвания и интеграция в глобалната общност. Поддържане на една приятна атмосфера в класната стая за насърчаване на мотивацията на студентите. Насърчаване на мултикултурно разбирателство чрез културни дейности.

ЧАСТНИ УРОЦИ

IMPAC организира частни уроци за тези, които желаят да имат уроци една по-една по гъвкав график. Scheduling е гъвкава в зависимост от наличността на инструктора. Частни уроци са на стойност $ 40 / час. Полу-частни уроци също са на разположение при поискване.

Специални програми

Тези програми са предназначени за настаняване на групи с различна големина и възраст, за период до три месеца. Тези персонализирани програми включват специализирано учебна програма се фокусира върху нуждите и интересите на студентите. За такси и график, моля свържете се с Службата за прием в info@impachawaii.edu.

Места

Хонолулу

International Mid Pac College

Address
1311 Kapiolani Blvd.,
Honolulu,

96814 Хонолулу, Хавай, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 808-593-9388