Colorado State University

Представление

Прочетете официалното описание

Нека общността на CSU ви посрещне

Colorado State University ще ви помогне да се възползвате максимално от академичните, социалните и културните си възможности в САЩ. Ще имате достъп до висококвалифицирани инструктори, съоръжения с най-новите технологии, малки класове, помощни услуги, социални дейности и приветлива университетска общност.

Търсите ли чудесно образование в един от най-големите университети в САЩ? CSU е чудесен избор с впечатляващо родословие. Университетът датира от 1870 година.

Днес кампусът обхваща над 2 милиона квадратни метра и е дом на 27 500 студенти, сред които 4580 студенти. Тук можете да спечелите престижна степен от изследователска институция Карнеги клас I с годишни разходи за научни изследвания над 308 милиона долара.

Уникален начин да учите

Какво прави ученето в Colorado State University в Colorado State University уникално? Програмите за степен по CSU са предназначени да ви съберат заедно с факултета от световна класа в съотношение студент към факултет от само 16: 1. Ще работите в тясно сътрудничество с висококвалифицираните преподаватели, които са получили многобройни награди и стипендии за тяхното проучване. Чувствайте се свободни да избирате между национално и международно признатите програми на CSU, които ще ви дадат възможност да се свържете с работодатели. Индустриалните ментори гарантират, че имате възможност да проучите интересите си и да получите ценен опит.

Службата на международните програми ще координира услугите за вас, докато сте в САЩ, за да ви помогнат да се приспособите към това да живеете тук. Можете да получите културно и образователно програмиране, имиграционни услуги и общуване с обществеността от този офис. С тяхна подкрепа ще имате необходимите инструменти, за да постигнете влияние в областта си и да постигнете глобален и разнообразен пазар на труда.

Ще се радвате на възможностите, които CSU ще ви даде. Университетът ще ви предостави знанията и уменията, от които се нуждаете, за да успеете в кариерата си. Ще научите информацията в лекция, а след това ще участвате в проекти и изследвания, които ще ви дадат живот. Когато имате въпрос, вашите преподаватели винаги са на разположение, за да ви помогнат да разберете и да научите.

Най-съвременните съоръжения


Класните стаи

Нашите класни стаи ви предлагат безжичен интернет и мултимедийни възможности, които ви помагат да учите английски. Малките класни стаи ви позволяват да имате повече взаимоотношения "един към едно" с инструкторите си.


Учебният ресурсен център (LRC)

Ако имате нужда от учебни материали, книги, DVD и периодични издания за клас, имате достъп до Learning Resource Center. Можете да работите с компютрите в LRC или да проверите лаптоп, за да работите по домашна работа с наличния безплатен безжичен интернет.


Кафенета и шезлонги

Оглаждате ли се, когато учите? В центъра INTO CSU има кафе-сладкарница с компютри, на което можете да се насладите, както и кът за сядане, за да се срещнете с вашите класни групи или инструктори.

В CSU за вас

Colorado State University център INTO Colorado State University намира в университета, а персоналът е на разположение, за да ви помогне при всякакви въпроси или проблеми, които имате. Посетете училището в "Спрус Хол", ако имате нужда от съвет или уроци. Ако искате да научите как да се включите в кампуса, факултетът ще ви помогне.

Докато изучавате програмите Pathway и английски език, те ще ви помогнат да се адаптирате към американския университетски живот и да ви подготви за образованието си. Ще се срещнете с приятели от цял ​​свят и от цял ​​свят, когато участвате в дейности извън класната стая.

От момента, в който се запишете, имате достъп до всички съоръжения и ресурси в целия университет. В CSU искаме да имате възможно най-доброто академично преживяване по време на вашето време в CSU.

Мисия

"Мисията на INTO Colorado State University е да предоставя качествени програми по английски език и Pathway и всеобхватни услуги за подкрепа на чуждестранни студенти, които се интересуват от изучаване на английски език за лични, професионални или академични цели и да служат на университета и студентското тяло като цяло".

Научете се да успеете

Когато избирате американски университет, искате да сте сигурни, че ще изберете такъв, който ще ви окаже подкрепа за каквито и да е академични нужди.

Colorado State University се ангажира с вашия успех. Програмите за преподаване, наставничество и преподаване гарантират, че имате инструментите, от които се нуждаете, за да процъфтяват.

Ние сме тук за вас

С почти десетилетие опит може да се доверите, че знаем как да се грижим за вас като международен студент. В CSU има 94% степен на удовлетвореност сред бившите студенти. Това е номер 2 в САЩ в общото удовлетворение на студентите от образователния им опит.

Места

Форт Колинс

INTO Colorado State University

Address
Colorado State University Office of Admissions 1062 Campus Delivery
80523 Форт Колинс, Колорадо, Съединени Американски Щати

Програми

Бакалавърска програма Pathway
Курсове
Магистърска програма Pathway