Marshall University

Представление

Прочетете официалното описание

Инвестирайте в бъдещето си

Над 180 години, Marshall University се превърна в водещ държавен университет, предоставящ иновативно и бакалавърско образование в 200 академични области. Когато решите да се обучавате в Маршал, можете да избирате между 10 колежа, които предлагат повече от 100-градусови програми, които най-добре отговарят на вашите академични стремежи.

Маршал е посветен на използването на всеки наличен ресурс, за да ви помогне да успеете. Университетът е инвестирал 300 милиона долара в нови сгради и ремонти през последните 10 години, за да ви предостави най-новите, модерни класни стаи и лаборатории.

Приветлива среда

В Marshall University ще откриете, че въпреки че сте заобиколени от много други студенти, вие винаги сте виждани като индивиди. Малките размери на класовете ви позволяват да се запознаете с професорите си. Съвременните съоръжения и огромните възможности за научни изследвания осигуряват инструменти за най-доброто възможно образование. Тези характеристики, в съчетание с приятелските студентски услуги на INTO Marshall, ще осигурят удовлетворяващо американско университетско преживяване.

С повече от 1000 преподаватели, преподаващи в повече от 100-степенни програми, класните стаи в Маршал са добре оборудвани, за да ви осигурят качествено образование. Маршал се ангажира да насърчи своя факултет и студенти да провеждат изследвания в своята област. Поради това университетът има 31 милиона долара годишно финансиране за научни изследвания. От първата година на програмата си ще имате възможност да участвате в практически изследвания, за да вземете образованието си отвъд и извън класната стая.

Ще се чувствате сигурни и сигурни в колежа, знаейки, че вашето настаняване и 24-часовия учебен център изискват достъп до университетски ИД. Университетската полиция следи кампусните и спешни повиквания, разположени на различни места в колежа.

Бъди най-доброто

Кампусът на Маршал смесва старата и новата, от новите съоръжения, като Memorial Student Centre, до многото офиси и услуги, които се съдържат в старата сграда Main, най-старата сграда в университета.

Маршал е посветен на предоставянето на възможно най-добрите съоръжения. През последните 10 години инвестирахме 300 млн. Долара в нови сгради и реновиране на съществуващи.

Наскоро бяха открити две зашеметяващи нови сгради - Колеж по информационни технологии и технологии и Център за визуални изкуства. Инженерният комплекс от 56 милиона долара разполага с високотехнологични функции за разрастващата се инженерна програма, докато центъра на центъра за визуални изкуства осигурява ултрамодерно пространство, което се гордее с най-новите технологии в областта на визуалните изкуства.

В центъра на кампуса

Когато стъпвате в кампуса и започнете пътуването си с INTO Marshall, бързо ще откриете удобството на семейството на Marshall University отвсякъде. Нашият център се намира в сърцето на университета, което означава, че сте в близост до общежития, класни стаи, заведения за хранене, център за отдих и др. Това ще бъде центърът на вашата първа година в университета, академично и социално.

В 14-те класни стаи на нашия център ще бъдат организирани курсовете по английски език, а учебният ресурсен център ще ви даде достъп до уроци и много други ресурси, които да използвате извън класната стая.

В допълнение към образователните ресурси ще откриете множество социални дейности в рамките на стените на центъра INTO Marshall. От партита в района на кафенето до нашата програма за партньори в разговорите в Campus, центърът ни работи, за да сте сигурни, че ще се забавлявате докато продължавате образованието си.

Помогнете навсякъде, където отивате

Като студент, изучаващ се в центъра INTO Marshall, ще имате всички предимства и преживявания от живота на кампуса в американски университет. Плюс допълнителния бонус от услугите на INTO Marshall, предназначени само за вас.

Нашият специализиран факултет и персонал помагат както в класната стая, така и извън нея. Ще ви помогнем с наставничество, жилищни въпроси, планиране на забавни пътувания и дейности и много други.

В центъра Маршал

Най-съвременните съоръжения

Центърът INTO Marshall е вашият еднопосочен магазин за вашата английска или Pathway програма. Тук ще намерите класни стаи, учебни зали и обогатителна учебна среда.

Кафенето на INTO Center

Насладете се на нашия кафе-бар

Нашето кафене е проектирано с вас и вашите колеги. Няколко маси и столове са на разположение заедно с допълнителни столове и дивани, така че да можете да седнете, да учите, да прекарвате време между класове или да се срещате с приятели. Кухненският бокс се използва често за партита и мероприятия, организирани от INTO Centre, включително празнични тържества, игрални вечери и други събирания, отворени за всички студенти.

Учебен Ресурсен Център

Използване на центъра

Нашият ресурсен център за обучение (LRC) ще се превърне във важен ресурс през вашето време в INTO Marshall. Инструкторите прекарват много часове в учители по широк кръг от дисциплини и има материали, които можете да използвате, за да усъвършенствате английските си умения и да практикувате новия си език. Тези материали, включително софтуер за граматика и произношение, DVD, романи и други, са свободни за използване. В рамките на LRC можете също да проверите лаптоп, който да използвате в учебните помещения на нашия център.

Предоставяне на всички необходими инструменти за успех

Успешните студенти инвестират в образованието си, а INTO Marshall осигурява най-добрия възможен учебен опит в замяна. Високо квалифицирани университетски преподаватели, съоръжения, оборудвани с най-новите технологии, малки класове, персонализирани услуги за подкрепа, социални дейности и приветстваща университетска общност, допринасят за богатия опит в Marshall University в Marshall University .

В курсовете по английски език, които се провеждат в центъра INTO Marshall, инструкторите могат да отделят индивидуално внимание на вас и вашите съученици, поради малкия размер на класа. Ще откриете, че инструкторите ви познават по име и с удоволствие лично ви помагат при въпроси или притеснения по време на обучението си. Малките размери на класовете също дават възможност за дискусия, за да споделите вашите мнения и да чуете гледната точка на съучениците си. Инструкторите на Маршал не само са на разположение за помощ по време на курса. Те имат работно време, където можете да посетите с въпроси и имейл адреси, за да се свържете с тях след няколко часа. Те също така предлагат уроци в нашия учебен ресурсен център.

Места

Хънтингтън

INTO Marshall University

Address
315 18th St. Huntington
WV 25703 Хънтингтън, Западна Вирджиния, Съединени Американски Щати