Suffolk University

Представление

Прочетете официалното описание

Качествено образование в центъра на Бостън

В Suffolk University няма граници! С над 110 програми, от които да избирате, студентите могат да преследват своите страсти и да получат степен от национално уважавана институция. Всяка програма в Suffolk е предназначена да гарантира, че получавате най-доброто образование, което да ви помогне да постигнете вашите кариерни цели.

Кампусът се намира в сърцето на центъра на Бостън, което означава, че сте заобиколени от някои от най-големите бизнеси в страната, от лидери в индустрията и от иноватори. Поради местоположението си, студентите също имат достъп до излишък от опитни възможности, стажове и програми за доброволци. В рамките на една година след получаване на степента си, 92% от завършилите са наети или са записани в завършено училище.

Отличен университет, който да се обади вкъщи

Suffolk University разполага с над 60 бакалавърски програми и над 50 дипломирани програми. В класната стая, студентите се възползват от съотношението студент към факултет 13: 1 и размерите на 20-те лица. Извън класната стая учениците на Съфолк също са посветени на връщането и са записали около 37 000 часа обществена услуга. Около колежа студентите могат да участват в над 80 клуба и организации, които са на разположение или участват в училищния дух, като гледат над 12 отбора на NCAA Division III. Като възпитаник на Съфолк, ще се присъедините към мрежа от 78 000 завършили, които си помагат взаимно в професионалната си кариера.

  • 7 550 студентски популации
  • 108 представени държави
  • Най-добрите бизнес училища (The Princeton Review 2017)

В центъра на Суфолк: място само за теб

Центърът INTO Suffolk се намира на идеално място, точно в библиотеката на Mildred F. Sawyer. Ще бъдете заобиколени от студентски помощници, преподаватели, компютърни лаборатории, класни стаи и разнообразни академични ресурси.

Бъдете в центъра на всичко това

Центърът INTO Suffolk се намира в основната библиотека, близо до класни стаи и зала за хранене, точно в центъра на Бостън. Ще откриете, че сте в близост до всички градски удобства, допълнителни класни стаи, съоръжения за отдих, зали за пребиваване и ресторанти. Обратно в центъра INTO, те разполагат със специален персонал, готов и на разположение, за да отговори на всички Ваши въпроси, за да гарантира успеха ви в Suffolk.

Ние сме тук, за да ви подкрепим

Като студент от INTO Suffolk ще имате достъп до всички услуги и съоръжения на студентите. Факултетите и администраторите познават студентите по име. Те ще отделят време, за да ви помогнат да настроите и да постигнете вашите академични и кариерни цели.

В услугите на Съфолк

Учебен Ресурсен Център

Средствата са там, за да ви помогнат да постигнете целите си за висше образование. Ако имате нужда от учебни материали, компютър, DVD, книги или помагате да разберете домашното, училището може да ви предостави ресурсите и отговорите, от които се нуждаете.


Класните стаи

Центърът е създаден с мултимедийни възможности, безжичен интернет, просторни учебни шезлонги и компютърни лаборатории. Това е чудесно място да общувате с други студенти и да образувате учебни групи с ученици във вашето висше училище.


Храна

Заведенията за хранене на Suffolk включват пет учебни заведения, предлагащи разнообразие от селекции за храна. Нуждаете се от кафе? Старбъкс е точно в университета. За бързо хапване, сандвич или салата, се отправете към кафене "Сарджънт закон", разположено на четвъртия етаж на юридическото училище. Ако не можете да намерите това, което търсите, излезте навън и се отправете към един от многото уважавани ресторанти на Бостън.

Места

Бостон

INTO Suffolk University

Address
Ashburton Place,8
02108 Бостон, Масачузетс, Съединени Американски Щати