Washington State University

Представление

Прочетете официалното описание

Световноизвестна общност

Washington State University предлага високо класирани академични програми, които са предназначени да ви подготвят за бъдещата си кариера. Ще работите заедно с професори, чиито знания и изследвания са известни по целия свят. Независимо дали провеждате бакалавърска или магистърска степен, ще имате възможност да проведете изследвания, за да решите проблемите в реалния свят. Превърнете страстта си в нещо по-голямо.

В INTO WSU те мислят глобално. С повече от 1900 чуждестранни студенти, 7% от студентското тяло се състои от студенти от цял ​​свят. Без значение откъде идвате, ще бъдете посрещнати в общността на WSU.

  • 29,686 Студентско население
  • 100 представени държави
  • 163 Годишни мултикултурни събития в Campus
  • Топ 400 световен университет

Светът на върха на пръстите ти

Като студент по WSU ще разполагате с много ресурси и услуги. Има модерни съоръжения, 24-часов библиотечен достъп, подготовка за кариера, университетски отдих и разнообразие от клубове и организации, към които можете да се присъедините. Възможностите са безкрайни за учене, растат и се забавляват.

В Washington State University : Дом далеч от дома

Washington State University център Washington State University ще бъде вашият втори дом в университета. Приветливият персонал може да ви помогне с английска подкрепа, визи, подготовка на тестове и съвети за дейности извън кампуса. Те ще бъдат там, за да ви помогнат да направите прехода си до САЩ възможно най-лесен.

Си в Washington State University Pathway програма е предназначена да ви помогне да успешно преминаване в учи в американски университет. Опитен екип от учители и студентски екипи ви оказват подкрепа във и извън класната стая. Независимо дали имате нужда от помощ по английски език или имате въпроси относно това къде да ядете, нашият интелигентен персонал е подходящ за Вас.

Всичко, от което се нуждаете, всичко на едно място

Центърът INTO WSU се намира в близост до резидентни зали, спортни зали, ресторанти и магазини. Насладете се на удобството на удобствата на колежа, докато получавате допълнителна подкрепа от INTO WSU.

В услугите на WSU

Учебен Ресурсен Център

Те са създали учебна среда, която ви вдъхновява, подкрепя вашите цели и ви поставя на правилния път, за да преследвате вашата степен.

Учебният център е вашето учебно заведение. Персоналът предлага индивидуална помощ за академично консултиране, английски език, писане и математика. Можете да намерите тихо място в кабинковия салон или да използвате компютър в компютърната зала, за да завършите задачата. Намерете всичко, което е необходимо, за да превъзхождате в академичните среди


Храна

Hungry? Има три ресторанта в непосредствена близост до центъра INTO WSU. Всяка от тях предлага разнообразие от кухни. Можете да се срещнете с приятели за обяд или да вземете бързо кафе, ако отивате в клас.

Места

пулман

INTO Washington State University

Address
Washington State University Pullman
99163 пулман, Вашингтон, Съединени Американски Щати

Програми

Бакалавърска програма Pathway
Курсове
Магистърска програма Pathway