Imperial Valley College

Представление

Прочетете официалното описание

В Imperial Valley College ( IVC ) работим всеки ден, за да изпълним визията си в колежа, като предоставяме качествено образование, което обогатява живота и изгражда бъдещето. Очакваме с нетърпение да ви помогнем да постигнете мечтите си.

Мисията на Фондация Imperial Valley College е да развива бизнес ресурси, които подобряват образователните възможности за студенти от Imperial Valley College . Мисията на Imperial Valley College е да насърчава върховите постижения в образованието, което предизвиква учениците от всеки произход да развият своя интелект, характер и способности, да подпомага учениците в постигането на техните образователни и кариерни цели и да реагира на по-голямата общност.

Нашите висококвалифицирани, ангажирани преподаватели непрекъснато демонстрират страстта си към ученето на студентите. Нашите страстни, професионални служители помагат да получите услуги за поддръжка и информацията, от която се нуждаете, за да ви помогне по време на вашето образователно пътуване в Imperial Valley College . Особено се гордеем с нашата приятелска, приобщаваща среда, в която можете да бъдете себе си и да растете по време на вашето време, записано в тази институция. Препоръчваме ви да участвате в студентски дейности и да се възползвате от нашите прекрасни услуги.

Imperial Valley College предлага много степени за трансфер и програми за сертификати и ние продължаваме да добавяме нови програми. Независимо дали планирате да спечелите асоциирана степен и да се прехвърлите в четиригодишен университет, за да спечелите сертификат или да подобрите уменията си, Imperial Valley College има налична програма или предлага курсове, предназначени да отговарят на вашите цели. Също така ви каним да проучите нашите отлични местни образователни партньорства. Чрез тях студентите са увеличили възможностите за получаване на бакалавърска степен, докато стоят близо до дома си.

Места

Imperial

Address
East Aten Road,380
92251 Imperial, Калифорния, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: