Illinois Valley Community College

Представление

Прочетете официалното описание

Illinois Valley Community College ( IVCC ) обслужва образователните нужди на своя район в северната част на централната част на Илинойс в продължение на 95 години.

Illinois Valley Community College предоставя висококачествено, достъпно и достъпно образование, което вдъхновява хората и нашата общност да процъфтяват.

Нашата цел е да повишим оценката на общността за образованието след средното образование и възможностите, които то предоставя. Ние популяризираме образователните възможности на Illinois Valley Community College за да оптимизираме записванията, да поискаме обратна връзка от общността и да участваме в разработването и подобряването на нашите програми. Създаваме и координираме възможности за ангажиране на общността, за да подчертаем приноса на Illinois Valley Community College за общността.

Ние предоставяме ресурси и системи за подкрепа, които култивират успех за нашите студенти, служители и общност; подобряване на студентския опит чрез непрекъснато подобряване на преподаването и ученето както в класната стая, така и извън нея; разработване на интервенции, насочени към академичните, социалните, емоционалните и финансовите нужди на учениците; създайте и поддържайте динамично работно място, което подпомага личния и професионален растеж на служителите. Разработваме устойчиви партньорства, които допринасят за икономическия успех на индивида и общността.

Места

Oglesby

Address
North Orlando Smith Street,815
61348 Oglesby, Илинойс, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: