Institute for Global Student Success

Представление

Прочетете официалното описание

Институтът за Global Student Success (IGSS) е цялостна програма за едногодишната която осигурява входящи международни студенти и докторанти като теб, които имат умения и с ръцете-практики, които трябва да успее в американските институции. Добави, че достъп до глобалната мрежа от приятели, както и стажантски и работни места, и ще получите това, което ви трябва, за да успее на световната сцена.

Институтът за Global Student успех се основава на шест принципи, които се намират във всеки аспект на опита на нашите участници:

Всеки студент заслужава всяка възможност да се развива успешно в Съединените щати.
Един успешен престой в САЩ не е просто определя от това колко всяка международна студентска учи в клас или какво класове той / тя получава. Един успешен престой означава всеки студент прави добре в клас, прави приятели за цял живот от различни страни по света и има смислени стажове и / или работни места, когато той / тя научава в реални житейски среди.
Да бъдеш в съвсем нова страна е труден за всяко физическо лице, независимо от възрастта. Активен подкрепа е от решаващо значение за академични, лични и професионални успехи на студента.
Подкрепа не е еднократно събитие. Студентите се нуждаят от подкрепа през цялата година.
Студентите, заслужават най-качествени инструктори, учебните материали, социалното и мрежово преживявания.
Безопасност и емоционалното благосъстояние на всеки ученик е от първостепенно значение.

IGSS програмиране е построена на такива учебни принципи:

Най-добрите педагози са тези, които разбират най-новите и най-добрите техники ... и най-важното е, че се грижи за напредъка на всеки ученик.
Студентите, особено тези, за които английският е втори език, трябва да се даде време, за да обработим концепции и нова информация.
Най-добрият начин да се запази информацията е да го използвате веднага.
Успешните възпитатели се фокусират върху това колко всеки ученик разбира и запазва, а не от това колко информация се предоставя.
Разбирането на социалните и културните норми, практики и очаквания е от решаващо значение, за да acclimating до САЩ.
Индивидите се учат по-добре в малки групи с персонално внимание от преподаватели.
И двата университетски преподаватели и специалисти са ценни източници на знания. Студентите трябва да имат възможност да се учат от неизпълнените професори и успешни лидери на корпорации, академични институции и културни организации.
Международните студенти и възпитаници на американските университети са ценен ресурс за пристигащите студенти. Споделяне на техните истории за предизвикателства и модели за успех как да преодолеят пречките и да постигнат целите си.

Места

Ню Йорк

Address
Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати