International Center For Language Studies

Представление

Прочетете официалното описание

МКСТ осигурява английски като втори език (ESL) класове за професионалисти и студенти от класове, които са индивидуално-фокусирани да отговори на нуждите на студентите.

В МКСТ, ние се фокусираме върху създаването на общност чрез нашите приятелски персонално обслужване, посветени инструктори и екскурзии извън класната стая, която насърчава културното разбирателство и разговор. Нашите ESL ученици са хора, а не номера.

ESL инструктори използват предизвикано дискурс метод, който насърчава постоянно устната практика в класната стая чрез ангажиране на учениците в непрекъснат обмен с учителя. Този метод помага на учениците да се потопят в английски, така че те могат да говорят и разбират езика като майчин език.

Занятията се провеждат в нашата добро училище в сърцето на Вашингтон, окръг Колумбия. Предлагане на всички нива, интензивен английски Program МКСТ "(IEP) подчертава говорене, слушане, четене, писане и разбиране за физически лица, дипломати, бизнес професионалисти и студенти, които трябва да подобрят своите умения за работа, стаж или университетското образование. Входящите студенти са дадени входен тест за определяне на нивото им на влизане; English е единственият език, използван в класната стая.

Нашата ESL програма надхвърля нашите врати класната стая. Ние предлагаме на студентите с информация за жилищни решения, за да им помогне да се настаните във Вашингтон, окръг Колумбия и екскурзии до музеи, дейности на открито, магазини, ресторанти и да им помогне да станете по-уверени в своите разговорни умения.

Защото МКСТ е разрешено съгласно Федералния закон да се запишат не-имигрантски чужди студенти, ученици на един F-1 виза ще поддържат статута си студент, когато те се запишат при нас.

Места

Вашингтон

International Center For Language Studies

Address
International Center for Language Studies, Inc. |
1133 15th St. NW Suite 600 |

20005-2710 Вашингтон, Област Колумбия, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 202-639-8800