International Education Center At Diablo Valley College

Представление

Прочетете официалното описание

Защо да изберем IEC @ DVC?

International Education Center В Diablo Valley College ви подготвя за Diablo Valley College

Международният образователен център в DVC е доказан програма с високо квалифицирани, професионални учители, които предоставят точно това, което ви трябва, за да успее, включително:

интензивно английски и академична подготовка, с 8-седмични сесии не TOEFL изискване да се запишат при DVC за тези, които изпълнят програмата Advanced B English не TOEFL изискване да се запишат при DVC за тези, които завършат програмите за академичен Bridge разнообразие от планираните културни и социални дейности жилища координатор, който посети и интервюта всички Homestay семейства да се гарантира качеството и помага на студентите с апартамент и други опции на жилищата силно мотивирани студенти: 95% продължават да университетско ниво Diablo Valley College е номер едно захранващо институция в Университета на Калифорния в Бъркли и за двете вътрешни и международни студенти.

Diablo Valley College (DVC)

Основана през 1949 г., Diablo Valley College в Pleasant Hill, Калифорния е колеж публична общност, която седи в сянката на планината Diablo, в близост до Berkeley и Сан Франциско. Тя осигурява безопасна, приятелска среда, благоприятна за изучаване. Част от мисията DVC е да осигури на всички членове на общността с достъп до висше образование и на достъпна път към висше образование. Осигуряване на първите две години от бакалавърската US степен, DVC разполага с една от най-успешните програми университет трансфер в Калифорния.

Четири отлични причини да се обучават в Diablo Valley College (DVC)

  1. Отлични Академиците:

2 години при DVC + 2 години в университет = Бакалавър. След като учи две години в DVC, учениците имат много възможности да се прехвърлят към университета, за да завършат своята бакалавърска степен по само две и повече години.

DVC прехвърля на повече студенти в Калифорнийския университет в Бъркли, отколкото всяка друга институция в САЩ. DVC има Transfer Прием гаранции (TAG), които гарантират международни студенти допускане в UC Davis, UC Irvine, UC Merced, UC Santa Barbara и UC Santa Cruz. В допълнение, DVC има споразумения за трансфер с всички 23 Калифорнийски щатски университети, които включват San Francisco State University, San Jose State University и San Diego State University.

  1. отлична стойност:

    Започване на бакалавърска степен в DVC може да ви спести хиляди долари в сравнение с започвайки от четири години университетско а.

    Обучение на DVC за международна студентска пълно работно време е приблизително 6000 $ за всяка академична година, която е сред най-ниските такси за обучение в САЩ.

  2. отличен ученик Услуги:

    Международен студентски прием DVC и службите на Office (МСО) осигурява подкрепа на студентите да се осигури престоя си в DVC е успешна, както и приятно. ISAS персонал предлага персонално внимание на всеки ученик чрез признания консултиране, академична ориентация, разбира регистрация, имиграция, жилищно настаняване, здравно осигуряване и заетост консултиране. Английски езиков център DVC, The International Education Center (IEC), предлага интензивни академични програми по английски език, за да се подготвите за университетски изследвания. Студентите в IEC са подпомагани при прехвърлянето на DVC, вземане на простите и време-ефективен процес.

  3. Отлично местоположение:

DVC се намира в град Pleasant Hill в района на залива на Сан Франциско в щата Калифорния.

Pleasant Hill, предградие на Сан Франциско, е град на 34 000 души със силно чувство на посетителите на Общността и малък град чар привлича всяка година. Pleasant Hill се радва на мек климат, с почти 300 слънчеви дни в годината. Pleasant Hill е само 38 минути с директен влак до центъра на Сан Франциско. Сан Франциско е считан за един от най-красивите градове в света и се гордее от световна класа музеи, ресторанти и магазини.

В събота и неделя, вие сте не повече от няколко часа, наслаждавайки се страхотно каране на ски в планината Сиера Невада, туризъм в Национален парк Йосемити, дегустация на вино в известната долина Напа или сърфиране в Тихия океан.

Предлаганите програми:

Студентите могат да избират от над 45 специалности и 40 програми за сертификати. DVC предлага асоциирано степен по изкуства, асоциирано степен в областта на науката, сертификат за постижения и трансферни програми в четири години университети. Студентите, завършили сертификати или асоциирани градуса са допустими за незадължително на практическо обучение, от една година работа и ползите за чуждестранни студенти.

Започнете Дати:

Август (есенния семестър) или януари (пролетта семестър).

Крайни срокове за кандидатстване:

есенния семестър: 01 юни / пролет семестър: 01 Ноември

Акредитация:

DVC е колеж публична общност и е акредитирана от колежи Комисията на Western Асоциацията на училищата и колежите (WASC) Общността като субект, който осигурява качество на висшето образование, за да American както и чуждестранни студенти.

Брой на учениците:

Приблизително 20 000 редовни и задочни студенти Брой чуждестранни студенти: Повече от 1500 ученици от 68 страни

Ученически дейности:

DVC има над 30 студентски клубове, представляващи широк кръг от интереси от театър, танц, музика, оркестър, публично говорене, бизнес към Студентското правителство. За студенти, интересуващи се от атлетиката, DVC осигурява 13 колегиални ниво спорт за мъже и жени, като бейзбол, баскетбол, американски футбол, тенис, плуване и водна топка. Учениците се насърчават също да се включат в различни курсове по физическо възпитание, включително танци, Аква, боулинг, голф, футбол и волейбол, само за да назовем само няколко.

Корпус:

Международните студенти имат няколко опции за живеене места за настаняване. Студентите могат да избират да живеят в Homestay с едно американско семейство, в частен апартамент в непосредствена близост до кампуса, или да организират собствените си жилища. Homestay настаняване се управляват от Diablo Valley Homestay и повече информация за това как да се прилагат може да бъде на техния уебсайт: http://www.diablovalleyhomestay.com/ Апартамент настаняване се управляват от Rexidence Жилищни услуги и студенти могат да кандидатстват онлайн чрез сайта им: HTTP: //www.rexidence.com Повече информация за жилища е на разположение на http://www.dvc.edu/international/resources/housing.htm

Медицинска Застраховка:

Всички F-1 визи на чуждестранни студенти са необходими за закупуване на медицинска застраховка от DVC всеки семестър. Медицинска застраховка се добавя към цената на обучението и трябва да бъде платена в рамките на първите две седмици на семестъра.

DVC Изисквания за прием:

За да имат право да кандидатстват за DVC, трябва да са постигнали еквивалента на диплома за САЩ гимназията и да бъде най-малко 16-годишна възраст. Студентите, чиито роден език не е английски или които не завършват в английски средни гимназия, също трябва да представят доказателство за владеене на английски език. DVC приема завършване на IEC Advanced B ниво, TOEFL (500 PBT или 61 IBT), ITEP 4, или IELTS с минимален резултат от 5.5 за допускане. * PBT TOEFL тестове трябва да се вземат в САЩ

Международен образователен център в Diablo Valley College (IEC)

Международният образователен център в Diablo Valley College (IEC), открита през 2000 г. и оттогава е приветствал студенти от повече от 40 страни. The International Education Center предлага интензивно английски, академична подготовка и условно допускане до Diablo Valley College (DVC); номер едно прехвърляне Community College да UC Berkeley на! ИЕЦ предлага 6 различни нива на академична ESL и разполага с 6 сесии годишно, които са отдавна всеки 8 седмици. В допълнение, екипи IEC с DVC да предлагат три академични програми мостови годишно.

При завършване на най-високо ниво на английски език, 95% от учениците IEC продължат образованието си в Diablo Valley College и други колежи и университети на територията на САЩ чрез програмата за трансфер, студентите могат да завършат на първите две години на бакалавърска степен проучване и след това се прехвърля към брой от Калифорнийския университет кампуси, Калифорнийския държавен университет кампуси, частни или излезли от държавните университети.

Четири отлични причини да учат английски в Международен образователен център (IEC)

Отлични Академиците:

Размерите на класовете са малки с максимум 15 ученици, за да се гарантира ниска ученик учител да, индивидуално внимание, и успеха на студентите. Високо квалифицирани инструктори всички стопанство като магистър по преподаване на английски като втори език (TESL), Лингвистика или сродна сфера и са преподавали в чужбина. Силно мотивирани ученици: 95% от учениците IEC продължи да DVC или други университети.

Easy Entry:

Прости изисквания за прием: IEC кандидатстване, такса за кандидатстване и банкова изявление. Не TOEFL се изисква да преведе DVC. Студентите, които завършват най-високото ниво на академична ESL в IEC имат пряк влизане в DVC без да се вземат на TOEFL. Множество начални дати и програми за година: 1) 8 седмици Academic English Програма 2) 6-7 седмици Академик Bridge програми чрез DVC 6 Началните дати на Академичния ESL, 3 начални дати от Bridge програми, водещи до не "за определяне на времето" чакат да започне един семестър.

Отличен ученик Услуги:

Много организирани дейности, както и доброволни и обществени възможности. Седмични работилници и студент съветват като домашна помощ, DVC трансфер, информационни програма мост сесии и академична консултиране. Достъп до DVC библиотека, компютърни зали и книжарница отстъпки.

Отлично местоположение:

IEC се намира точно от другата страна на улицата от DVC и упражнения се провеждат както на кампуса DVC и IEC кампус. Пешеходно разстояние до спирка на транзитен център осигурява бърз и лесен за пътуване до и от IEC и DVC кампуси и жп гара в Сан Франциско.

Ученически дейности:

IEC дава на студентите много възможности да практикуват своите умения по английски в реалния свят. Уикенд екскурзии, възможности за доброволчески, академични семинари и ежедневни дейности са организирани 3-5 пъти седмично, за да маркирате и да използват по-забавно и вълнуващо среда California може да предложи. От сняг ски пътувания до петък домашна помощ, университетския кампус екскурзии до приют за бездомни доброволчеството, дейности IEC са много повече, отколкото забавни пътувания поле. Ние насърчаваме учениците да се включат дейности, не само да разшири тяхното изследване-чужбина опит, но да практикуват английски език и да се опознаем своето обкръжение, както и техните съученици. Някои от тези дейности са безплатни обаче, някои изискват допълнително заплащане.

Корпус:

Международните студенти имат няколко опции за живеене места за настаняване. Студентите могат да избират да живеят в Homestay с едно американско семейство, в частен апартамент в непосредствена близост до кампуса, или те могат да организират собствените си жилища. Homestay настаняване са разположени и управлявани от Diablo Valley Homestay.

Инструкции за това как да се прилага, могат да бъдат на техния уебсайт:

http://www.diablovalleyhomestay.com/ Апартамент села са разположени и управлявани от Rexidence Жилищни услуги и студенти могат да кандидатствате онлайн чрез сайта им: http://www.rexidence.com Повече информация за жилища е на разположение на HTTP: // WWW .iec-dvc.org / жилища /

Медицинска Застраховка:

Всички F-1 визи на чуждестранни студенти са необходими за закупуване на медицинска застраховка от IEC в началото на всяко заседание. IEC приема само медицински застрахователни освобождаване от F-1 виза чуждестранни студенти проучване

Поставяне:

Всички нови IEC студенти вземат входен тест по време на ориентация за да се определи нивото си на английски език. По време на стажа студентите изпитването се оценяват по техните познания за четене, писане, говорене, граматика, и слушане на английски език. IEC не предлага курсове за абсолютно начинаещи на изучаване на английски език. Бъдещите IEC учениците трябва да имат основни правописни умения, да могат да пишат изречения, и да могат да се четат и разбират прости точки. Докато учениците без тези умения може все още да присъстват на IEC, те могат да бъдат помолени да наеме личен наставник и се повтаря класа на изкоп, докато тези умения са усвоили.

Места

Приятен хълм

Diablo Valley College

Address
International Education Center at Diablo Valley College (IEC)
246 Golf Club Road,
Pleasant Hill

94523 Приятен хълм, Калифорния, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 925-685-1230