International Language Institute (ILI)

Представление

Прочетете официалното описание

Международният Език институт (ГЗ) е основана през 1970 г., когато тя започна дейността си с четири Английски като втори език (ESL) учители и около 15 студенти. През последните 45 години, нашата компания е виждал стабилен растеж и развита силна репутация по света и на местно ниво за качеството на езиковото обучение и академична подготовка на по-добра стойност. Днес, ние имаме стотици нови студенти всяка година и за следващите две места:

Международен езиков институт във Вашингтон, окръг Колумбия Международен езиков институт в Gaithersburg, MD

Международният Език институт е предоставил качество езиково обучение на хиляди студенти от цял ​​свят. Всички наши програми са акредитирани от ACCET, Съвета по акредитация за продължаващо образование и обучение. ILI е лицензиран от DC Образователна Licensure комисия и е член на AAIEP (Американска асоциация на интензивен английски Programs), Tesol (учителите по английски език за говорещи други езици,), WATESOL (Washington района учителите по английски език за говорещи други езици,), организациите NAFSA (асоциация на Международната Педагози), и ACTFL (американски съвет за изучаването на чужди езици.)

Нашата мисия

Нашата мисия е да осигури висококачествено езиково обучение и академична подготовка, най-добра стойност, за да отговарят на индивидуалните цели на тези, които избират да учат за академични, професионални или лични причини.

Места

Вашингтон

Address
1717 Rhode Island Ave NW
Suite 100
Washington, DC 20036
Phone: +1-202-362-2505
Email: ili@ilidc.com

Вашингтон, Област Колумбия, Съединени Американски Щати

Gaithersburg

Address
26 North Summit Ave
Gaithersburg, MD 20877
Phone: +1-301-527-0600
Email: ili@ilimd.com

Gaithersburg, Мериленд, Съединени Американски Щати