International Programs at Tufts University

Представление

Прочетете официалното описание

За туфите

Tufts е лидер в американското висше образование, отличаващ се с успеха си като среден университет, който се отличава с научните изследвания и предоставя на студентите личен опит. Нашата уникална комбинация от изследвания и либерални изкуства привлича студенти, преподаватели и служители, които процъфтяват в нашата среда на любопитство, креативност и ангажираност.

Мисия

Tufts е университет за научни изследвания, посветен на създаването и прилагането на знания. Ние се ангажираме да осигурим трансформативни преживявания за студенти и преподаватели в приобщаваща и съвместна среда, в която творческите учени създават смели идеи, обновяват се пред сложни предизвикателства и се отличават като активни граждани на света.

зрение

Да бъдеш иновативен университет на творчески учени в широк кръг от училища, които имат дълбоко влияние един на друг и на света.

За международните програми и партньорства

Ние предлагаме най-иновативните, динамични програми, налични днес. Вярваме, че най-добрият начин да научите език или култура е да го изживеете. В допълнение към богатия график на екскурзии, които запознават студентите с Бостън, силна програма за жилищен живот и широки възможности за културен обмен, Tufts предлага непобедим способност.

факултет

Всички членове на нашия факултет са професионални преподаватели по английски език с богат опит в преподаването на английски език като втори език. Нашите часове по английски се преподават от специализирани инструктори, които използват своето въображение и опит, за да увеличат максимално учебния потенциал на всеки ученик. Програмите за английски език Tufts са иновативни в начина, по който съчетават материалите от класната стая с реалния опит.

Извънкласни

Времето в час се допълва от множество дейности в реалния свят, които ви помагат да живеете езика, докато го научите. Ще говорите и използвате езика всеки ден, което е естественият начин да подобрите способностите и увереността си. От ангажиращи часове до вълнуващи полеви екскурзии и вечерни дискусии за американския живот и обичаи, ние ви помагаме да научите езика и културата, която е Америка.

Места

Medford

Address
200 Boston Ave
Medford, MA 02155

02155 Medford, Масачузетс, Съединени Американски Щати