Irvine Valley College

Представление

Прочетете официалното описание

Колеж "Ирвийн Вали" (IVC) Съчетава среда с малък колеж с над 60 акра модерни съоръжения и оборудване; Ангажиран персонал; И отличен факултет, който съчетава знания и опит с искрена ангажираност към ученето. IVC предлага дневни и вечерни уроци, в университета или онлайн. След създаването си като сателитен кампус през 1979 г., IVC стана независима институция през 1985 г. и е виждала, че нейните трансферни проценти и колежанската общност процъфтяват. Неговият факултет включва автори, учени от Фулбрайт, учени, професионални музиканти и предприемачи, които са достъпни и фокусирани върху учениците.

Инициатива за партньорство за институционална ефективност (IEPI)

Инициативата за партньорство за ефективно институционално партньорство (IEPI) е съвместен проект за подпомагане на институционалната ефективност на колежите в Калифорния. IEPI поиска от всички колежи в Калифорния да се разговарят за няколко показателя, които отразяват различните аспекти на дейността на Колежа. Комитетът за институционална ефективност на IVC направи преглед на тези показатели и определи цели за следващата година. Тези цели ще бъдат наблюдавани и обсъждани от Комитета за институционална ефективност и всички промени ще бъдат докладвани на колегиалната общност. IVC очаква да разширим участието си в IEPI през следващата година и да продължим да използваме данните, за да подобрим успеха на студентите и институционалната ефективност.

Визия

Irvine Valley College е водеща образователна институция, която предоставя на студентите възможности за успех чрез изключителни услуги и динамични партньорства.

Мисия

Irvine Valley College предлага ясни и насочени пътеки за прехвърляне, сертификати, асоциирани степени, заетост и по-нататъшно образование на разнообразна и динамична местна и глобална общност. Подкрепяме достъпа, успеха и справедливостта на учениците. IVC подпомага развитието на икономиката и работната сила чрез стратегически партньорства с бизнеса, правителството и образователните мрежи.

Международен студентски център

IVC е изчерпателен колеж с около 15 000 студенти, включително над 860 чуждестранни студенти. Основана през 1979 г., колежът е лидер сред колежите в общността. Известен с изключителния си факултет и учебна програма, IVC подготвя студентите за трансфер до университети в САЩ. IVC предлага над 80 асоциирани степени и над 60 кариера и технически сертификационни програми.

IVC вярва, че чуждестранните студенти допринасят за културното разнообразие и образователния опит на всички ученици. Приветстваме международни студенти в нашия университет и осигуряваме силни услуги за подкрепа от нашите професионални служители в Международната студентска програма. Каним ви да прегледате информацията на следващите страници, за да научите повече за академичните програми и услуги, налични в IVC.

Места

Ървайн

Address
5500 Irvine Center Drive,
92618 Ървайн, Калифорния, Съединени Американски Щати

Програми

Certificate
Асоциирана степен
Асоциирана степен по науки
Ассоциирана степен по изкуства
Това училище също предлага: