J. F. Ingram State Technical College

Представление

Прочетете официалното описание

Държавният технически колеж Ingram ( ISTC ) е част от системата на колежа в Алабама, изцяло акредитирана от Съвета за професионално образование в продължение на повече от 40 години. Законодателят на Алабама създаде Колежа в средата на 60-те години с единствената цел да осигури обучение на работното място на затворени студенти.

Повече от 50 години преподавателите и служителите работят ежедневно, за да отговорят на това предизвикателство, подготвяйки студентите за успешно завръщане в семейството, общността и работното място.

Днес Държавният технически колеж на Ingram помага за преодоляване на разликата в заетостта в Алабама, като предлага техническо обучение в 17 кариерни области, образование за възрастни, подготовка за общообразователно развитие (GED) и обучение за меки умения, които са от съществено значение за успеха на днешното работно място.

Нашите възпитаници работят на територията на щата, в големи и малки предприятия, като използват умения, придобити в Държавния технически колеж Ingram.

Места

Deatsville

Address
Ingram Road,5375
36022 Deatsville, Алабама, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: