J. Sargeant Reynolds Community College

Представление

Прочетете официалното описание

Reynolds Community College е най-младият и третият по големина от 23 общински колежи във Вирджиния. Нашата цел номер едно е да предоставим на нашите ученици уменията, необходими за успех на конкурентно работно място. Накратко, Рейнолдс е мястото, където започват изключителните кариери.

Трите кампуса на Рейнолдс обслужват жители в град Ричмънд и графствата Хенрико, Хановер, Гучланд, Поухатан и Луиза.

Reynolds Community College (Reynolds) предоставя достъпно, качествено образование, което развива учениците за успех на работното място, подготвя учениците за успешен трансфер в колежи и университети, изгражда квалифицирана работна сила, която допринася за регионалното икономическо развитие и насърчава личното обогатяване и ученето през целия живот.

В Reynolds Community College нашата страст е да помогнем на учениците да реализират своите кариерни и житейски стремежи. Ние предлагаме изключителен опит в колежа и системи за поддръжка, проектирани за успех на студентите. Разработени в партньорство с бизнес общността и традиционните четиригодишни училища, нашите програми са базирани на реалния свят, калибрирани спрямо нуждите на утрешната икономика и съобразени с амбициите на нашите ученици.

Места

Richmond

Address
East Parham Road,1651
23228 Richmond, Вирджиния, Съединени Американски Щати

Richmond

Address
East Jackson Street,700
23219 Richmond, Вирджиния, Съединени Американски Щати

Goochland

Address
1851 Dickinson Road
Goochland, Virginia

23063 Goochland, Вирджиния, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: