Kalamazoo Valley Community College

Представление

Прочетете официалното описание

С четири кампуса в Каламазо, Мичиган - Тексас кметски квартал, Groves Campus, Arcadia Commons Campus и Bronson Healthy Living Campus - Kalamazoo Valley Community College предлага асоциирани степени в 25 области на обучение. Пълно акредитирана институция, Kalamazoo Valley предлага ден и вечер, онлайн и уикенд класове. Kalamazoo долина работи в тясно сътрудничество с четири години институции, за да се гарантира прехвърлянето на студентски кредити за тези, които се интересуват от следване на бакалавърска степен след завършване на целта в Долината. С повече от 70 различни програми за трансфер, в които да избирате - в области като инженерство, бизнес, компютърни науки и медицински сестри - студентите имат възможност да получат кредити, които са напълно прехвърляеми в четиригодишен колеж или университет, докато в долината Каламазо малка част от разходите за посещаване на четиригодишен колеж или университет. 5 reasons Студентите могат да се присъединят към повече от 20 различни клуба и организации или да участват в един от петте междурегионални спортни отбора, включително мъжки и дамски баскетбол, волейбол за жени, бейзбол и софтбол.

КАКВО Е КОЛЕЖ ПО ОБЩЕСТВО?

Общностните колежи са двугодишни училища, които предлагат достъпно средно образование като Pathway на четири години. Според Американската асоциация на колежите в общността 1,167 университетски колеж в САЩ записват повече от 12,4 милиона студенти и обслужват почти половината от всички студенти в Съединените щати. Общностните колежи предлагат различна учебна среда и са признати за по-малки размери на класа, по-индивидуализирано внимание и поддържаща атмосфера.

ЖИЛИЩА

Kalamazoo Valley Community College е училище за придружители и следователно не предлага настаняване в жилищни сгради. Въпреки това, като дом на три институции за висше образование, Kalamazoo е колеж град и предлага редица достъпни обзаведени и необзаведени апартаменти с удобства, включително плувни басейни, волейбол съдилища и фитнес центрове. Много апартаментни комплекси предлагат транспорт до Kalamazoo Valley Community College или са на пешеходно разстояние от градската автобусна линия Metro Transit.

Каламазо, Мичиган

Разположен в Югозападна Мичиган, Kalamazoo е на около два часа от Чикаго и Детройт. С близо 75 000 жители, Kalamazoo има голям градски смисъл и малък град. Удобно разположен в Каламау, Kalamazoo Hotel е чудесна стартова точка, от която можете да започнете да проучвате този оживен град. Оттук гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град може да предложи. Каламазо преживява всичките четири сезона. Падането сигнализира пристигането му с хладни температури и бавното преобръщане на листата в живи нюанси на червено, оранжево и злато. Зимата носи студен въздух със средна температура 26 градуса и силен снеговалеж в Югозападна Мичиган, предоставяйки ентусиасти на открито с перфектния пейзаж за каране на ски, шейни и снегомобили. Снегът се топи и каламазооанците се отърсват от зимата и с нетърпение приветстват пролетта, по-топло време, буйни пейзажи и слънчеви дни. Пролетта се превръща в лято, когато средните летни високи температури достигат до 80-те години, осигурявайки перфектната възможност да се насладите на близкото езеро Мичиган, част от най-дългата сладководна брегова линия и едно от повече от 11 000 вътрешни езера в цялата страна. Kalamazoo

Места

Каламазу

Kalamazoo Valley Community College

Address
6767 West O Ave
Каламазу, Мичиган, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 269-488-4400

Програми

Асоциирана степен по науки
Асоциирана степен по приложни науки
Ассоциирана степен по изкуства