Los Angeles Valley College

Представление

Прочетете официалното описание

Los Angeles Valley College ( LAVC ) е двугодишен държавен колеж, разположен в сърцето на долината Сан Фернандо, процъфтяващо предградие на Лос Анджелис. Мисията на колежа е да служи като Pathway към успеха и целите на кариерата на нашите ученици.

Los Angeles Valley College е испанска институция. Акредитиращата комисия акредитира долинския колеж за общински и младши колежи, който е част от Western Associate of Schools and Colleges. Това е и един от най-големите кампуси в Лос Анджелис Community College District (LACCD).

Los Angeles Valley College предлага много специални програми, които да помогнат за първи път и / или исторически групи в неравностойно положение да бъдат успешни в колежа. Той има Център за детско развитие и е единственият кампус на колежа в Калифорния с фамилен ресурсен център на територията на кампуса, за да помогне на родителите на учениците.

Valley College е известен със своите висококачествени образователни курсове, които подготвят възпитаниците му за преместване в университет или професионална работа. Los Angeles Valley College предлага и богат избор от лични, онлайн и хибридни курсове.

Los Angeles Valley College предлага кариерни Pathways чрез повече от 140 програми за асоциирани степени и програми за сертификати. Училището има изключителни професионални програми по бизнес администрация, детско развитие, компютърни науки, медийни изкуства, медицински сестри и дихателна терапия. Los Angeles Valley College е единственият колеж в долината на Сан Фернандо, който предлага колеж за работа или стаж.

Места

Лос Анжелис

Address
Fulton Avenue,5800
91401 Лос Анжелис, Калифорния, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: