Lanier Technical College

Представление

Прочетете официалното описание

Целта на Lanier Technical College ( LTC ) е да отговори на нуждите от развитие на работната сила в района, като предостави техническо образование и образование за възрастни в подкрепа на икономическото развитие и благосъстоянието на хората, общностите и компаниите. Lanier Technical College подготвя хората за успешна работа; следователно колежът играе важна роля в тяхното образование през целия живот. Подобрява интелектуалните и технически умения на жителите на района. Той подготвя студенти и стажанти за работа, като осигурява образование за възрастни, общо академично и техническо образование, персонализирано бизнес и индустриално обучение, услуги за икономическо развитие и продължаващо образование.

Основната образователна цел на колежа е да предостави висококачествен технически сертификат за кредит, техническа диплома и програми за асоциирани степени, за да отговори на нуждите на студентите в района, работодателите и икономическите разработчици. Техническото образование се предлага с помощта на съвременни инструкции, стандартно оборудване и обучение, основано на работа, предоставяно чрез традиционни и дистанционни методи и медии.

Програмите за икономическо развитие на Lanier Technical College осигуряват персонализирано обучение и други бизнес и индустриални услуги, за да помогнат на съществуващите компании да останат в района и да успеят и да стимулират стартирането на нов бизнес.

Осигурява се образование за възрастни, за да се повиши нивото на грамотност на работната сила, да се подготвят учениците да продължат образованието си и да се създаде по-добро качество на живот. Услугите за английска грамотност отговарят на търсенето на обучение по английска грамотност и услуги за семейна грамотност за родители имигранти. Учениците за образование за възрастни се насърчават да повишат нивата си на грамотност, да се запишат в подготвителни класове по GED и да преминат към технически програми или друго след средно образование.

Колежът поддържа безпроблемно обучение с многократен достъп за всички ученици и премахва социално-икономическите бариери пред образованието и пречките между гимназията и по-нататъшното образование. Lanier Technical College помага на разнообразните студенти да постигнат пълния си потенциал, като предоставя услуги за поддръжка, включително прием, ученически записи, специализирани учебни услуги, финансова помощ и услуги за кариерно настаняване.

Lanier Technical College предлага услуги в общността за разширяване на образователните възможности за възрастни от всички възрасти.

Колежът предлага ефективно управление, добре квалифицирана вътрешна работна сила и актуални информационни системи и технологии.

Места

Cumming

Address
Ronald Reagan Boulevard,3410
30041 Cumming, Грузия, Съединени Американски Щати

Гейнсвил

Address
Lanier Tech Drive,2535
30507 Гейнсвил, Грузия, Съединени Американски Щати

Dawsonville

Address
Allen Street,516
30534 Dawsonville, Грузия, Съединени Американски Щати

Commerce

Address
South Elm Street,631
30529 Commerce, Грузия, Съединени Американски Щати

Winder

Address
Austin Road,965
30680 Winder, Грузия, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: