Legacy Aviation

Представление

Прочетете официалното описание

Legacy Aviation е авиационна компания със седалище в Североизточна Филаделфия летище (PNE). Ние предлагаме решения от край до край за всички частни и бизнес авиационни нужди. Legacy Aviation предоставя летателно обучение по двата набора от правила за обучение на FAA, FAR част 141 и FAR част 61 и ние сме единственото училище в град Филаделфия с FAA Част 141 рейтинг.

Независимо какви са вашите цели, Legacy Aviation разполага с опит и оборудване, за да ви стигне до там.

Ние сме разположени на страхотно летище, което има 7 000 писти писта за инструменти (същата дължина като Летище LaGuardia), 5 000 фута писта и контролна кула.

  • Ние предлагаме опитен екип от професионални пилоти на инструктори. Нашият главен пилотен инструктор разполага с богат над 39-годишен опит в пилотното обучение, включително авиацията за общо, корпоративно и авиационно обслужване. Той е завършил над 7000 пилоти, от които 800 летят за търговски авиолинии, всички с безупречни записи.
  • Нашият флот се състои от 15 единични и многодвигателни самолети.

Освен това се намираме в забързания североизточен коридор, което ни принуждава да станем много запознати с различните видове въздушно пространство. Ежеседмично, стотици корпоративни джетове и турбокомпресори преминават през модела на трафика. Излагането на студенти на нормален ежедневен трафик на търговски въздухоплавателни средства е голямо преживяване. От самото начало нашите студенти са обучени да работят професионално с управлението на въздушния трафик по време на преди такси, такси, излитане, изкачване, круиз, спускане, подход, кацане и пропуснатите етапи на полет. По време на всеки полет нашите ученици разработват навици за отлични комуникативни умения. Те се обучават да работят със системите за контрол на земята, контрол на кулата, контрол на приближаването, контрол при заминаване, доставка на клиринг и да осигурят текущ брифинг за времето от ATIS преди всеки излитане и всяко кацане.

Това е много ценен опит и е от съществено значение за всеки професионален пилот.

Портрет на млад пилот в униформа, представящ се с щастлива зъбна усмивка с въздушни плавателни съдове на заден план. Подсветка слънчева снимка

Удобство

Най-доброто летище, което се дължи на удобно местоположение, съоръжения, подходи към инструментите и никакъв въздушен трафик не чака.

Репутация

Създадохме една звездна репутация за осигуряване на най-високо качество на самолетите и обслужване на клиенти.

Изключително обслужване

Legacy Aviation предлага пълна гама от услуги за поддръжка на вашия самолет по най-високите стандарти в бранша.

Основни ястия

  1. Частен пилотен курс
  2. Курс за оценяване на инструмента
  3. Търговски пилотен курс
  4. Курс за рейтинг с няколко двигателя
  5. Курс на сертифициран инструктор за полети
  6. Пилотен курс за въздушен транспорт

Международни студенти:

http://flylegacyaviation.com/flight-school/international-students/

Панорамна снимка на силуета на Филаделфия и река Шуйклил, ПА, САЩ.

Места

Филаделфия

Address
9800 Ashton Road
19114 Филаделфия, Пенсилвания, Съединени Американски Щати