Legacy Business School

Представление

Прочетете официалното описание

Legacy е луксозно бизнес училище, разположено в Ню Йорк, предлагащо сертификационни програми в изключителна, първокласна среда. Изключителните професори, заедно с луксозните услуги, и състоянието на изкуството кампус в една от най-мощните сгради по света е само малка част от това, което студентите ще очакват. Студентите от Legacy Business School получават подкрепа, свързвайки се с известни личности и потенциални работодатели. След завършване на програмата студентите ще получат сертификат от Legacy Business School . Класните стаи са от световна класа и осигуряват интимни настройки, предлагащи оптимално индивидуално внимание за всеки студент.

106703_pexels-photo-697675.jpeg

Изключителността

Наследниците изучават в луксозна обстановка от световна класа. Наследството вярва в ограничение от 10 ученика на класа, за да се увери, че всеки студент получава индивидуално обучение от своите професори и личен опит, за да направи следващата стъпка към успеха!

Опитност

В Legacy Business School нашите ученици усъвършенстват уменията си, намират пътя към личния си успех и получават важна информация и контакти в индустрията / областта, в която се интересуват.

Престиж

Legacy Business School се намира в "Тръмп кула" на Пето авеню в Ню Йорк, една от най-мощните сгради в света. Нашите ученици преживяват и научават всеки ден повече за най-големите марки в света.

удовлетворение

Студентите от Legacy Business School преживяват нова концепция за образование. Изключителните курсове и екскурзии, съчетани с ексклузивни услуги, помагат на нашите ученици просто да се научат и да изживеят повече!

106704_pexels-photo-920379.jpeg

Нашето положение

"Ние преодоляваме връзката на иновациите и един живот, изпълнен с цел, вдъхновяваща предстоящото поколение световни предприемачи".

В основата на нашето училище е убеждението, че наследството е подарък. Вдъхновяваме студентите да оставят своя отпечатък, като дават на света знания и ценности. Ние преодоляваме връзката на иновациите и един живот, изпълнен с цел, вдъхновяваща предстоящото поколение световни предприемачи. Създаването на смислено и трайно наследство е от ключово значение за растежа на отделния човек. Чрез силно лидерство и непрекъснато откриване на себе си ние вярваме, че всеки ученик идва една крачка по-близо, за да вдъхнови бъдещите поколения, като същевременно постигне своите собствени стремежи.

LEGACY кани студентите да изживеят живота в най-пълна степен, предлагайки смели идеи и позициониране с кураж.

106705_pexels-photo-318236.jpeg

Места

Ню Йорк

Address
Trump Tower
725 Fifth Avenue, 19th Floor
New York, NY 10022

10022 Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати