Links English Language Institute

Представление

Прочетете официалното описание

За нас

Връзки Институт по английски език Е водеща образователна институция в Ironbound - New Jersey.

Нашата мисия и цели

Нашата мисия е да предоставим драматично на не-родени англоговорящи възрастни Подобрени езикови умения Чрез предоставяне на интегрирана и структурирана учебна програма и чрез осигуряване на малко съотношение студент-учител. Нашите ученици са овластени с необходимите езикови умения, за да преследват своите академични цели и / или да осигурят по-добри възможности за работа и / или възможности за лично обогатяване. Ефективната методология на преподаване и високо квалифицираните инструктори подкрепят нашата мисия.

Вярваме, че следните цели ще ръководят нашите решения и ще подкрепят нашата мисия.

1. Да се ​​придържаме към ангажимента да имаме разнообразен студентски орган, като същевременно гарантираме, че академичните и непосредствените (прагматични) потребности на нашите ученици са изпълнени.

2. Да се ​​привлекат и задържат опитни преподаватели и администратори, за да се създаде подкрепяща мрежа, която насърчава непрекъснатото усъвършенстване на учебната програма на нашето училище и среда, ориентирана към учениците.

3. Да се ​​осигури среда, която насърчава по-задълбоченото разбиране на американската култура и гарантира, че нашите ученици са в състояние успешно да навигират в ежедневието си в САЩ.

Проучване с нас

В Връзки Институт по английски език Ние се гордеем с връзките, които подкрепяме със студентите в и извън класната стая. Тук в "Връзки" студентите наистина са поставени на първо място и нашата учебна програма демонстрира това.

Малкият размер на класа не само дава на всеки ученик възможност да максимизира говоренето си в класната стая, но също така им позволява индивидуално време в класната стая с учителя. Уроците и дейностите са насочени към овластяване на нашите ученици с необходимата им структура и знания, за да комуникират уверено на английски език в ежедневни ситуации и ситуации.

Нашата цел Е да помогнем на нашите ученици да развият необходимото умение, от което се нуждаят, за да могат да комуникират с всеки местен или неместен английски език, с когото могат да се срещнат.

Стремим се да предложим учебна програма, която засяга реалните приложения на чужд език, а не само общи уроци от книга.

Нашата цел е студентите да могат да вземат това, което са научили в класната стая, в даден ден и да бъдат подготвени да го използват веднага щом напуснат класната стая.

  • опитни учители
  • Динамични класове
  • Приятелска среда
  • Съвременни техники и материали
  • Ние правим обучението приятно

Искате ли да започнете да учите английски?

Предлагаме широка гама от уроци сутрини и вечери, както и уикенд класове, които могат да се впишат дори в най-натоварените графици. С нашите опитни учители и малки класове със сигурност ще помогнем на учениците да постигнат целите си от подобряването на граматиката до намаляване на акцентите, подготовката на тестове и след това.

Посрещане на студенти от 2005 година

Училището бе стартирано през 2005 г Снежана Опачич Под друго търговско име. По това време започнахме с малко студенти. С отлични учители и програма за качество успяхме да се превърнем в една от най-уважаваните институции за висше образование в региона.

През 2013 г. станахме LINKS Институт по английски език И репутацията на нашето училище се е увеличила благодарение на редица успешни истории. Нашите ученици варират от хора от работническата класа до тези с академична насоченост.

Силата на нашата институция се крие в нейната Способността да посрещне нуждите на различни студенти, идващи от цял ​​свят.

сертифициране

LINKS Институт по английски език е акредитирана от Комисия по акредитация на английски език (CEA) за периода от декември 2013 г. до декември 2018 г. и се съгласява да поддържа стандартите CEA за програмите и институциите по английски език.

LINKS Институт по английски език Също така е Оторизиран от Министерството на имиграцията на САЩ Да се ​​запишат чуждестранни студенти, които не са имигранти.

Студентски препоръки

Обичам това училище! Учителите и материалът са страхотни. Подобрих много английски. Наслаждавах се всеки ден, че съм прекарал в училището. Препоръчвам Връзки с цялото си сърце!

Соня Чавка - Босна и Херцеговина

Връзки Английското училище е голямо училище в района на Нюарк. Имах прекрасен опит там. Ница учители, студенти от много страни по света. Научих много!

Сумайла Оуедраого - Буркина Фасо

Здравейте, моето име е Айдана. Аз съм от Казахстан. За мен е голямо удоволствие да се обучавам тук в "Връзки", учителите са много подкрепящи и чудесно да решават съмненията. Обичам да уча в Links.

Айдана Нурхан - Казахстан

Места

Нюарк

Links English Language Institute

Address
43 Ferry St.
NJ. 07105 Нюарк, Ню Джърси, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 973-465-4121