Los Angeles Trade Technical College

Представление

Прочетете официалното описание

Los Angeles Trade Technical College напредва общностите чрез Pathways към академични успехи, кариера и трансфер, които дават възможност на студентите да постигнат технически сертификати за кариера, асоциирани степени, трансфер и заетост.

Los Angeles Trade Technical College ще бъде водещ колеж в общността, признат на регионално и национално ниво за промяна на живота на учениците и техните общности.

Нашата история започна малко след края на Първата световна война, когато членовете на образователния съвет на Лос Анджелис, Търговската камара, заедно с лидерите на бизнеса и труда проведоха поредица от конференции, за да говорят за необходимостта в Лос Анджелис от централизирано професионално образование програма за обучение. От тези срещи излезе първоначалната концепция за това какво ще стане Trade Tech, по модел на клас по шиене на електроенергия, предлаган на работниците в облекла в центъра. В края на 1924 г. програми за обучение по „култура на красотата“, печат, водопровод и строителни занаяти се предлагат на различни места в града и за кратко се консолидират в скоро надраснала сграда, разположена на Осми и Гранд Авеню.

Trade Tech заема уникална позиция сред висшите училища. През девет десетилетия колежът остава верен на основната си предпоставка за професионално образование, като същевременно се разширява, за да осигури програми за трансфер, да се адаптира към бързо променящите се технологии и да остане отзивчив към нуждите на обкръжаващата общност. Студенти идват от цял басейн на Лос Анджелис, за да участват в нашата уникална комбинация от програми, някои от които съществуват от създаването на училището. Към есента на 2002 г. кампусът е претърпял масивен ремонт и е добавил иновативни програми, тъй като с нетърпение очакваме да служим на нашата общност за десетилетия напред.

Места

Лос Анжелис

Address
West Washington Boulevard,400
90015 Лос Анжелис, Калифорния, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Това училище също предлага: