Louisiana State University - ELOP

Представление

Прочетете официалното описание

Държавният университет на Луизиана и земеделието

изследване

Динамичните изследвания се провеждат всеки ден от LSU от науките до изкуствата и хуманитарните науки. Нашият изследователски факултет и ученици напредват в откриването и разбирането ни за света. Елате с нас.

изследване

Области на изследователска дейност

Нашите изследователски области са науката за материалите, бреговете и околната среда, енергетиката, високопроизводителните изчисления, биотехнологиите и биомедицинските изследвания, комуникацията, индивидуалното поведение и контекста на общността.

Научни инициативи

Повече от 1000 изследователски проекта са в ход на LSU по всяко време. Факултетът на LSU прилага техния опит за решаване на проблемите в реалния свят от опазването на крайбрежието до енергийната икономика.

Съоръжения и ресурси

Факултетът и учениците провеждат авангардни изследвания в най-съвременните съоръжения. Ние сме тук, за да помогнем за осигуряването на финансиране, развитието на партньорства в индустрията и комерсиализацията на следващия голям пробив.

Студентски изследвания

Възможностите за преподавателите и завършилите студенти са прекалено големи, за да получат научен опит от работата с професори, които са водещи експерти в своите области. Имаме много ресурси, за да помогнем на нашите ученици да се възползват максимално от образователния си опит.

прожектор

Нашият изследователски факултет е активен член на местната, националната и международната общност. Тяхната работа допринася за обединяване на знания, които влияят отвъд портите на колежа. Ангажирайте се с тези лидери и техния опит.

Бизнес и индустрия

Нашият факултет е на върха на научноизследователската и развойната дейност. Ние приветстваме възможностите за партньорство с бизнеса и индустрията. Вижте как фирмата Ви може да се възползва от нашите експертни познания днес.

Изследователски работи по LSU

Факултетът на LSU провежда изследвания, които докосват живота на всеки гражданин на Луизиана. Като водещ университет на държавата, нашата работа се фокусира върху намирането на решения на някои от най-големите проблеми на държавата, които обхващат широк диапазон от хронични заболявания до крайбрежни загуби земя. Чрез наука, стипендия и откритие нашият факултет и ученици не само дават име за себе си - те правят нещо различно за народа на нашата държава, нацията и света.

Луизиана култура

Уникалната култура на Луизиана предлага специален опит.

Със своите корени в френското и испанското наследство и силното влияние на акадианците, известни днес като Cajuns, държавата има цветна история и собствено усещане. Езикът, храната, музиката и разнообразното минало на своите хора създават очарователна топене на култури, които не могат да се видят другаде. LSU се намира в сърцето на столицата на Луизиана, а Ню Орлиънс и Cajun Country са само на един час път с кола от университета.

Марди Грес

Едно от нещата, за които Луизиана е най-известна, е "Марди Грес", който е френски за "Мазнини във вторник". Марди Грес се празнува по различни начини в цялата страна, но повечето от тях включват ядене на кралска торта, участие в паради и костюмиране. Празникът представлява неразделна част от културата и наследството на Луизиана.

кухня

Храненето в Луизиана е разкошно кулинарно приключение като никоя друга в света. Независимо дали ще опитате свинското сирене на Лафайет, пикантните месни пайове на Нъчиточе, или Стрийт Рокфелер в Ню Орлиънс, вие ще вземате проба от сместа на епикурейското наследство на Луизиана. Червено боб и ориз, гумбо, jambalaya и раци --- няма храна в Луизиана е обикновена и ние имаме храна и вкусове, за да задоволим небцето на всички!

архитектура

Луизиана е известна с красотата на своята отличителна архитектура и исторически сгради. В действителност ще намерите повече сайтове в Луизиана в Националния регистър на историческите места, отколкото в която и да е друга държава. Френският квартал на Ню Орлиънс е украсен с прекрасни тераси от ковано желязо и тропически дворове, както и емблематичната архитектура на един от най-старите католически катедрали в САЩ. На историческия речен път можете да карате покрай река Мисисипи и да разгледате именията на антибите , елегантни домове в карибски стил в Карибите и колоритни вили Créole, които датират от 1700-1800 година.

климат

Baton Rouge има полу-тропичен климат, идеален за дейности на открито целогодишно. Времето е постоянно топло от май до октомври, а зимата обикновено е мека и къса. Големият брой фестивали, концерти и събития на открито, включително футболни и бейзболни игри LSU, се провеждат през цялата година и често включват готвене, хранене и общуване на открито в умерено време.

Раят на спортиста

Луизиана отдавна е известна като "Раят на спортиста". Многобройните му байъсни, блатисти и брегови блата осигуряват отличен риболов, гледане на диви животни, разходки с лодка, каране на кану и възможности за фотография. Зелените гори в цялата страна обжалват ловците; множество държавни и национални паркове предоставят възможности за отдих за тези, които обичат навън; а блъфът, залива и водопадите на местността "Туница Хилс" на около час северозападно от ЛСУ са любими места на туристи и велосипедисти.

музика

Музиката е една от короните на Луизиана. От музиката на Cajun и zydeco до джаза, блуса и евангелието, звуците на Луизиана ще направят ритъм в стъпката ви. Дългата линия музиканти от Луизиана, включително Луи Армстронг, Хари Конник младши, Уинтън Марсалис, Фатс Домино и Джери Лий, създадоха не само оригинални музикални стилове, но и повлияха на музиката в цялата страна и по света. Независимо от вашето предпочитание или настроение, Луизиана ще пее вашата песен.

Фестивали

Луизиана е дом на повече от 400 безплатни фестивала, които се провеждат целогодишно в цялата страна. Представяйки най-добрите и най-интересните аспекти на местната култура, фестивалите празнуват храната, музиката, занаятите и дори наградата на държавното земеделие. Фестивалът Браун Брад Браун в Брегов мост; Фестивалът за ягоди на Ponchatoula в Ponchatoula; фестивалът Amite Oyster в Амит; Френският квартален фестивал в Ню Орлиънс; и Международния фестивал на ориза в Кроули са само някои от събитията, които са обичани както от местните жители, така и от туристите.

Факти и фигури

Наскоро освободените класации поставят LSU най-доброто в Луизиана и лидер в SEC в един от най-важните резултати за днешните студенти: възвръщаемост на инвестициите.

300 000 000 щатски долара получават всяка година финансова помощ и стипендии

2 от 3 студенти, завършили със ZERO дълг

92% от всички студенти получават стипендии или финансова помощ

Инвестиране на цял живот

Класиран 65 сред 100-те най-големи публични колежа на Kiplinger, LSU е най-високо оцененият държавен университет в Луизиана. То се е доказало като място, където студентите могат да получат изключително образование с висока възвращаемост на инвестициите - включително начални заплати, които са средно с 12 000 долара по-високи от студентите, завършили други университети. Плаща се да бъде Тигър!

Места

Батон Руж

Address
Батон Руж, Луизиана, Съединени Американски Щати

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: