Lumos Language School

Представление

Прочетете официалното описание

Първо и преди всичко нашата цел е да помогне на учениците да постигнат своите академични цели достигнал Владеене на английски език, Нашата програма е предназначена не само за да даде на студентите възможност да се говори английски, но също така да подготви учениците академично да продължи успешно и уверено академично и професионалната си кариера.

Лумос езикова гимназия Тя е водещ езикови центрове от 2006 г. в областта на Солт Лейк Сити митрополит. Като мярка на нашия голям успех, че е нараснал да стане най-голямата частна английска гимназия в Солт Лейк Сити столичния район средната стойност за записване на повече от 450 чуждестранни студенти годишно на.

Лумос езикова гимназия и програми са официално сертифицирани и акредитирани с най-високите възможни лицензи и акредитации. Нашата институция в Солт Лейк Сити е признато и сертифицирано от Държавния департамент на Юта Trade и е акредитирана от Съвета по акредитация за продължаващо обучение и обучение. (ACCET)

Ние предлагаме уникална методика на преподаването и система. Лумос"English система защитава компетентност в придобиването на курс по английски език във всеки от курсовете можете да се запишат инча Нашата основна цел е да се развие способността си да общуват ефективно и се ангажираме да преодолеем нашите студенти очаквания и цели професионалната подготовка.

На Лумос езикова гимназия ще бъдат обучение с квалифицирани и опитни инструктори, които са всички възпитаници на различни университети и колежи с една степен по преподаване на английски като втори език и се изисква да имат богат опит в преподаването. Нашата институция в Солт Лейк Сити е един от малкото центрове Изпита ETS в Съединените щати. Лумос студенти имат не само в полза на подготовка за изпити TOEFL и GRE в нашето училище със специализирани инструктори, но след като е готов, те също могат да се насладят в полза на вземане на официалния изпит по същите компютърни зали, където те са били практикуване и изучаване. Това малко поле команда Помислете.

The Лумос English система е произвела изключителни резултати от обучението през последните години. Нашите ученици са се преместили в много американски университети и имат успешна кариера, използвайки своите нови умения по английски научили в нашето училище.

Лумос езикова гимназия Това Ви предлага най-добрите образователни съоръжения, предназначени да ви помогнат да научите английски език бързо и ефективно предлага. Предлагаме също и център на мултимедийни функции, които подобряват развитието на интерактивно обучение езиковите си умения.

Места

Град Солт Лейк

Address
220 East 3900 South - Suite 01,

Град Солт Лейк, Юта, Съединени Американски Щати