Michigan Institute Of Aviation And Technology (MIAT)

Представление

Прочетете официалното описание

MIAT College of Technology подготвя студенти за награждаване на техническа кариера в продължение на почти половин век. По това време тя се превърна в основен принос за техническата индустрия в страната. MIAT College of Technology е помогнал на хиляди хора да получат съответните за отрасъла умения, опит и връзки, необходими за постигане на възнаграждаваща техническа кариера. След повече от 45 години техническо образование, MIAT College of Technology е изградил отлична репутация и силни работни отношения с топ работодатели.

Програмите за авиационни технологии са създадени през 1969 г., за да обхващат практическо обучение, фокусирано върху сертифицирана от FAA учебна програма. Завършилите програмите за авиационни технологии имат право да се явяват на федерални изпити, които ги квалифицират за сертифицирани техници за планери и двигатели (A&P).

Като студент в MIAT College of Technology днес, ще се възползвате от гордото наследство от успеха и продължаващото добро име на MIAT College of Technology в рамките на индустрията за техническо обучение.

Програмите на MIAT College of Technology са разработени в пряк отговор на обратна връзка от лидерите в бранша, търсещи квалифицирани служители. MIAT партнира с работодателите, за да разработят програми, специално пригодени да отговарят на техните нужди. Като студент в MIAT College of Technology, вие ще получите съответните, актуални умения, които работодателите търсят.

Сега е вълнуващо време за хора, готови да напредват в техническа кариера. MIAT College of Technology предлага кариерно ориентирано обучение, разработено в партньорство с лидери в бранша. Програмите на MIAT College of Technology са пригодени за заети възрастни обучаеми. Много ученици работят и / или създават семейства, докато ходят на училище. С опциите за деня и вечерта на MIAT College of Technology можете да изберете графика, който работи за вас.

Места

Мичиган

Address
Haggerty Road,2955
48188 Мичиган, Съединени Американски Щати

Хюстън

Address
Northpark Central Drive,533
77073 Хюстън, Texas, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: