MISTI MIS Training Institute

Представление

Прочетете официалното описание

Основан през 1978 г., MIS Training Institute (MISTI) е международен лидер в областта на вътрешния одит, измами, ИТ одит и обучение по информационна сигурност, с офиси в САЩ и Лондон. Експертизата на MIS Training Institute се основава на опита, придобит при обучението на повече от 200 000 делегати от пет континента.

Помагането на специалистите по одит и информационна сигурност да останат на върха на своята игра винаги е било в основата на мисията на MISTI. За тази цел MIS Training Institute разработи и фокусира своето голямо разнообразие от обучителни курсове и събития върху широкообхватните нужди на вътрешните и ИТ одиторите и практиците на информационната сигурност. Неповторимата учебна програма на MIS Training Institute обхваща най-актуалните теми, осигурява доказани практики за одит и сигурност и предоставя информацията, необходима за успех в днешните организации.

Обучителните курсове на MIS Training Institute се предлагат лице в лице в класната стая на живо в големите градове по целия свят, като вътрешен в удобството на вашето място на бизнес или онлайн - като уеб семинар на живо или самостоятелно обучение програма. Курсовете и конференциите на MIS Training Institute се водят от експерти от бранша ... практически професионалисти, които са били на място и практикуват това, което преподават. Участниците в събитията на MIS Training Institute се възползват от обективни практики, доказани стратегии и уроци, научени в реалния свят.

Места

Southborough

Address
Cordaville Road,153
01772 Southborough, Масачузетс, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия