MacCormac College

Представление

Прочетете официалното описание

MACCORMAC COLLEGE: Чикаго скрит скъпоценен камък

MacCormac College в центъра на Чикаго има забележителна история и вълнуващо бъдеще. Основана през 1904 г., MacCormac е ангажирана да предоставя своята разнообразна студент населението с изключителна образование, докато се изгражда самочувствието на учениците и насърчаване на ученето през целия живот. Ние сме удобно разположени на втория етаж на историческата сграда Хейуорд, само на няколко крачки от Millennium Park, и отлични транспортни връзки.

Колежът е акредитиран от Комисията за висше обучение и притежава множество одобрения програма, като сертифицирани националните агенции. Като най-старият, две година, лично, институция с нестопанска цел, в щата Илинойс, MC предлага асоциирани Degrees в: Съд за отчитане, на правосъдието и правоприлагането, бизнес администрация и-правни изследвания. Във всички програми на обучение, студентите получават цялостен, практическо обучение несравним с всеки друг двугодишен колеж.

Във всички програми на обучение, студентите получават цялостен, практическо обучение несравним с всеки друг двугодишен колеж.

MacCormac подкрепя и насърчава неговата разнообразна студент населението чрез изграждане на самочувствие на учениците, насърчаване на ученето през целия живот, както и преподаването на умения, необходими за да се отличат в нашия все по-променящата, сложно общество. Нашата мисия е да оспори студенти да се отличат в своите академични и професионални занимания и да ги подготвят за учещи през целия живот и отговорни граждани в един глобализиран свят.

ЗАЩО MC?

В MacCormac College искаме всеки ученик да достигне пълния си потенциал. А MacCormac образование подготвя възпитаници на преход към четири години институция или да влязат в работната сила. Нашите силни връзки с бизнеса и индустрията гарантират ние сме в състояние да се гарантира плавен преход от нашите студенти в заетостта чрез нашите стажантски програми. Ние сме тук, за да ви помогне да осъзнаете вашата американската мечта. Каквато и да е вашата амбиция, MacCormac преподаватели и персонал са посветени на ви помага да стигнем до там.

Високо разположение RATE

MacCormac продължава да изгражда своята репутация за поставяне на завършилите в работата си или в четири годишен институция в рамките на месеца на дипломирането.

АКРЕДИТИРАН

Акредитирани от Комисията за висше обучение и сертифицирани от Националната асоциация съд Репортери и Американската асоциация на юристите.

Малък клас РАЗМЕРИ

Нашите високо квалифицирани преподаватели знаят всеки студент. Това дава възможност за много практически инструкции, така че учениците могат да достигнат пълния си потенциал.

Колегиум на първи места

Основана първата програма съд отчетен в Съединените щати през 1912 г. и първата програма-правни изследвания в Илинойс през 1973.

ДОСТЪПЕН

Призната от "Обучение Hero" на организацията в продължение на четири години подред.

споразумения за трансфер

Адванс си образование чрез прехвърляне към един от нашите много четири години партньорски институции като Университета Лойола в Чикаго, DePaul University и Рузвелт университет.

АКАДЕМИЧНИ УСЛУГИ ЗА ПОДДРЪЖКА

Нашият център за академично, личен и професионален Excellence (CAPPE) съществува, за да подхранват академичен успех на учениците, лично благополучие и да се осигури професионално ориентиране.

Ние имаме добра репутация за подкрепа на жени и самотни майки, за да достигне до своите образователни и професионални цели.

гъвкав график

Поставете училище около текущото ви начин на живот и се нуждае от деня, вечер или онлайн класове.

перфектна локация

MacCormac се помещава в историческия Хейуорд сградата. Възползвайте се от световна класа забележителности в Чикаго и бизнес района Loop да разшири възможностите ви за лично и професионално развитие.

ДОСТЪПНОСТ

Ние сме лесно достъпен чрез обществения транспорт, достъпен и удобен начин да пътуват до Колежа.

КЛУБОВЕ

Включете се в един от броя на студентските клубове и организации, които предлагаме на територията на колежа. Ако не можете да намерите нещо, което отговаря на вашите интереси, може да образува своя собствена организация.

Места

Чикаго

Address
MacCormac College
29 East Madison St.
2nd Floor

IL 60602 Чикаго, Илинойс, Съединени Американски Щати