Magoosh

Представление

Прочетете официалното описание

Повече от 1,5 милиона студенти са казали "Здравейте" на стрес-безплатно обучение

105976_Magoosh01.jpg

Променяме подготвителната подготовка

... и се забавляват да го правят

Нашата мисия е проста: създаване на продукти, които дават на учениците навсякъде достъп до приятна, достъпна и ефективна подготовка за тестове.

Тъй като търсенето на високи резултати от тестове се е увеличило, приемането в най-добрите училища е станало почти недостижимо за тези, които не могат да си позволят скъпи подготвителни класове и преподаватели. Променяме това, като помагаме на милиони студенти да учат по собствено темпо и по свое собствено време - независимо от местонахождението, социалния статус или фон.

Време е повече студенти да се възползват от възнагражденията на висшето образование. Целта ни е да обогатим обществото, като направим образованието по-достъпно и помагаме на повече от тези, които мечтаят за напреднала степен, по-добра позиция и по-пълноценен начин на живот, да получат това, което търсят.


Достъп: имаме студенти в над 185 държави! Независимо от вашия произход, къде живеете, или пътя си към висшето образование, можете да учите с Magoosh . Горди сме да предложим висококачествена подготовка без огромна цена.

Ефективно: Резултатите са от значение, особено за подготовка на тестове. С Magoosh винаги ще се обучавате с най-съвременните материали. Използваме техники, базирани на данни, базирани на милиони отговори на учениците, за да подобрим нашите въпроси и уроци.

Приятно: Вярваме, че ученето трябва да е забавно и възнаграждаващо. Нашият екип от експерти по тестиране и преподаватели не само са умни, но и нетърпеливи да направят ученето забавно и интересно.

105977_Magoosh02.jpg

Даване назад

Горди сме да си партнираме с над 20 организации с нестопанска цел, за да предложим висококачествени подготвителни тестове на общности с недостатъчно обслужване.

105975_Magooshgiveback.jpg

Мисли от нашите лидери

Места

Бъркли

Address
2020 Milvia St. Suite 220
94704 Бъркли, Калифорния, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: