Massachusetts International Academy

Представление

Прочетете официалното описание

За МАЯ

Добре дошли в Масачузетс International Academy (МАЯ), иновативен колеж подготвително училище позициониране скорошно гимназията и висшисти от чужбина за успех в колежи и университети на САЩ ".

МАЯ с един поглед

Разположен на 25 акра кампус в Marlborough един, Масачузетс тридесет мили западно от Бостън, МАЯ осигурява богатството на програма жилищен език и интензивността на строга, структуриран учебен курс на обучение. МАЯ предлага на студентите възможност да се потопят напълно в американската култура и език с помощта на учители и персонал.

Мая факти

200 + студенти Нашите възпитаници са отишли ​​за да учи в Университета на Масачузетс, Бостън, Лоуел и Amherst кампуси, както и други американски университети на разграничение Само на 30 мили от Бостън и 3 часа от Ню Йорк Сити

Образованието на МАЯ

обучение в класна стая е снабдена с грижите преподаватели, които имат пряк интерес от подпомагане на студентите да успеят. Повечето от нашите учители държат по-високи степени и са сертифицирани да преподават в Масачузетс. Освен това, много от тях са научени английски езикови умения в чужбина. Заедно с учителите Мая е, студентски съветници предлагат възможности за обучение извън класната стая.

Student Life

Студентските съветници планират образователни и социални дейности за учениците, пътувания до Бостън и музеи, и събития на територията на колежа, за да насърчи приятелството и работата в екип. Чрез класна стая проучване и след училищни дейности, учениците имат изобилие от възможности за практикуване и укрепване на техните езикови умения по английски.

Живот на Campus

МАЯ предлага на безопасността, сигурността, гостоприемство и удобство на жилищен кампус. Студентските консултанти осигуряват надзор в общежитието, и служители по сигурността са на дежурство делничните вечери от 5 pm-9am и 24 часа на ден в събота и неделя. Кампусът е оборудвана с модерна технология, която едновременно подобрява класна стая живот и също така осигурява сигурност сграда. Някои студенти имат собствен единична стая оборудвана със самостоятелен санитарен възел и проучване площ, докато други предпочитат двойна стая с един съквартирант. Съоръжението разполага с кафене, обслужващи и двете китайски и американска кухня. Студентите могат да тренират във фитнес залата кампус, играят баскетбол на закрито или открито съдилища, участват в индивидуални и отборни спортове в залата за игра или проучване в областите на библиотеката и учебни.

Мисия

Мисията на Масачузетс International Academy е да повиши уменията на учениците по английски език, даде на студентите с уменията, необходими за успешното академично изследване, и обучава студенти за американския начин на живот и ценности, за да ги подпомогне в процеса на акултурация.

Зрение

Масачузетс International Academy подкрепя след средно по английски език на учащите в постигането колеж ниво на компетентност в говорене, слушане, четене и писане. Курсът на обучение е строг и е уместно, с акцент върху студентите знания, трябва да притежават и уменията, които трябва да докажат, за да успее в академичната курсова. Курсовете се подреждат от начинаещи през междинно до напреднали нива, изграждане на умения и знания съдържание.

Като жилищен училище, Масачузетс International Academy също подкрепя обучението извън класната стая чрез своите извънкласни програми и събития. Взаимодействие с местни англоговорящи, структуриран жилищна програма, както и връзки с местната общност приемна културно съзнание, чувствителност, инициативата и творчеството насърчаване на учениците да бъдат ангажирани участници в бъдещото академично проучване в Съединените щати.

"В МАЯ, учениците са потопени на английски език и се учат в среда, която им позволява да развият своя четене, писане, говорене и слушане умения на ниво, те ще трябва за успешен преход към UMass Amherst."

  • Джеймс Roche, Associate ректор, записване, Management, UMass Amherst

Места

Марлборо

Massachusetts International Academy

Address
Massachusetts International Academy
280 Locke Drive Marlborough

MA 01752 Марлборо, Масачузетс, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 508-229-6300