Metropolitan Community College

Представление

Прочетете официалното описание

Metropolitan Community College е посветен на обслужването на образователните нужди на общността. Програмите на колежа имат за цел да помогнат на учениците да разберат себе си, обществото, от което са част и вселената, в която живеят.

В същото време Metropolitan Community College предоставя възможности на учениците да развият професионални умения. Факултетите и администраторите си сътрудничат, за да създадат среда, която стимулира интелектуалния растеж и възпитава академичната свобода както за студенти, така и за преподаватели. Предлаганите програми имат за цел да насърчат ученето през целия живот.

Служителите на Metropolitan Community College се ангажират да предоставят равни възможности за всички лица, независимо от възрастта, вярата, расата или пола.

За да изпълни тази мисия, Съветът на настоятелите е упълномощил канцлера като изпълнителен директор да прилага своите политики. Канцлерът, заедно с останалите офицери от областта, ще осигури лидерство в изпълнението на мисията и целите на областта.

Места

Канзас Сити

Address
Southwest Trafficway,3201
64111 Канзас Сити, Мисури, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Асоциирана степен по приложни науки
Ассоциирана степен по изкуства
Курсове