Miami Media School

Представление

Прочетете официалното описание

Присъединете се към нашите практически медийни програми в Маями

Отворихме нашите врати за студенти от февруари 2013 г. и имахме 15 дипломирани курса в програмата ни за радио и телевизионно разпръскване. Медийното училище в Маями е най-новият кампус в семейството на M & S Media, Inc.

Дали вашият интерес е телевизионна, видео продукция или комбинация от двете медийни училища в Маями, имате образованието, от което се нуждаете, за да успеете и да се промъкнете в полето. Нашите курсове се преподават от професионалисти от бранша, а работата ви е критикувана от инструктори, работещи в медийната индустрия в продължение на години. Ние предлагаме уникален и професионален подход към медийното училище и се стремим да дадем на нашите студенти предимството, което трябва да влязат в бизнеса след дипломирането.

Ръчно обучение

"Научете чрез правене" е стилът на училището. Знаем, че няма заместител на работата на инструментите за излъчване под ръководството на професионалисти в областта на излъчването. Класовете и студийните сесии се провеждат със същата професионална неформалност, която се среща в цялата индустрия на излъчването.

Красива локация в Маями, Флорида

Медийното училище в Маями се намира в село Мери Брикел , жизнена и развиваща се общност в град Маями, лесно достъпна с кола, обществен транспорт или дори ходене! Нашият кампус разполага с две големи учебни зали, специално проектирани за уеб обучение, както и напълно оборудвано цифрово телевизионно студио и контролна зала, суити за редактиране на видео, студиа за аудио редактиране и тренировки и две интернет радиостанции, в индустрията оборудване и софтуер.

Намира се на 3-тия етаж на североизточната сграда (същата сграда като Starbucks и PF Chang). Паркинг гараж, удобно разположен на ъгъла на SW 10th и SW 1st Avenue (същата сграда като Publix и LA Fitness)

Места

Маями

Address
Miami Media School
901 S Miami Ave. Suite 303

33130 Маями, Флорида, Съединени Американски Щати