Mildred Elley

Представление

Прочетете официалното описание

Mildred Elley е обучавал по-големия столичен квартал в програми, насочени към кариера, в продължение на повече от 100 години.

Мисия

Мисията на Mildred Elley е да осигури качествено кариерно образование и техническо обучение, което да позволи на студентите с разнообразни образователни, културни и лични познания да станат успешни в непрекъснато променящата се глобална икономика. Mildred Elley стреми да осигури на студентите възможности за качествено наставничество и да импулсира във всички наши завършили желание за образование и учене през целия живот.

Институционални цели

Учебни планове: Да предложим добре закръглено академично преживяване, което съчетава професионалното образование и либералните изкуства и науки, за да подготви по-добре нашите студенти за кариери в различни професионални направления в здравеопазването и уелнес, бизнеса и технологиите, обслужването на другите и за напредъка към по-нататъшно висше образование.

Факултет: Да се ​​развие изключителен факултет, състоящ се от лица, които са висококвалифицирани от опит и подготовка и са посветени на индивидуалното развитие на студентите.

Студенти: Да предоставят широк спектър от академични и студентски услуги, включително академични консултации, финансова помощ, уроци, кариерно консултиране, организирани дейности и услуги за подкрепа, посветени на индивидуалното развитие на студентите и ученето през целия живот.

Ресурси: Да подкрепяме академичната учебна среда с учебни центрове, да предоставяме силни технологични ресурси и да осигурим сигурна, уважаваща, разнообразна и колегиална общност за учене за студенти, преподаватели и персонал.

Места

Albany

Address
855 Central Avenue
NY 12206 Albany, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

Ню Йорк

Address
25 Broadway, Floor 16
NY 10004 Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

Питсфийлд

Address
100 West Street
MA 01201 Питсфийлд, Масачузетс, Съединени Американски Щати