Mohawk Valley Community College

Представление

Прочетете официалното описание

Mohawk Valley Community College предлага достъпни, висококачествени образователни възможности да отговарят на различните нужди на нашите ученици. Ние сме колеж на общността, ангажирани с успеха на студентите чрез партньорства, трансфер и кариерни пътеки, и лично обогатяване. Колежът, който обхваща два кампуса - един в Utica и друг в Рим - предлага 90 градуса и сертификат варианти за неговото записване на 6000 пълен и непълен работен ден студенти.

Ние сме част от Държавния университет на Ню Йорк (SUNY) система, която е най-големият цялостна система за висше образование в САЩ. Тази система, състояща се от 64 институции, предоставя безкрайни възможности за нашите студенти и възпитаници.

обучение MVCC е шестият най-ниските в системата SUNY, заедно със здрава програма и услуги, включително директен трансфер помощ кампус до кампуса стипендия направи Колежа достъпен за всеки. Има 22 intercollegiate спортни програми и над 50 студентски клубове и организации, предоставящи студенти с различни дейности, за да изразят себе си и да проучи възможностите им.

Международни Студентите в Mohawk Valley Community College са осигурени с ресурси чрез Международната прием Office и Международния студентски услуги офис, за да се гарантира плавен преход в общността и Образователната система на САЩ. Студентите посещават една седмица дълго ориентация преди началото на класове, където те могат да станат удобни с кампуса, други студенти и преподаватели и персонал. Продължава подкрепата включва месечни дейности, Международния клуб, Програма за Mentor, и дневните работното време да се говори директно към Международната Advisor.

Места

Utica

Address
Mohawk Valley Community College
1101 Sherman Drive

13501 Utica, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

Рим

Address
Mohawk Valley Community College
Second campus
1101 Floyd Ave.

13440 Рим, Ню Йорк, Съединени Американски Щати