Morrison Institute of Technology

Представление

Прочетете официалното описание

Morrison Tech е Висшият колеж по инженерни технологии и мрежова администрация в Средния Запад, може би дори в страната. Нашият практически образователен подход позволява на учениците да учат чрез практика и да развиват уменията, необходими за успех.

Студентите са добре подготвени да влязат в работната сила и да окажат влияние в първия ден от заетостта. Много ученици напредват бързо. Много ученици намират увереност в Morrison Tech и избират да продължат образованието си. С уменията и знанията, които придобивате в Morrison Tech, ще имате солидна основа за вашето бъдеще.

Мисията на Morrison Institute of Technology е да осигури за тези, ориентирани към технологиите студенти в Средния Запад и околните райони, желаещи да получат образование в областта на инженерните технологии и свързаните с тях програми. Колежът ще бъде предимно бакалавърска институция, която ще осигури образователен опит, който ще подготви студента да функционира успешно в личния си живот и избраната кариера, със специален акцент върху комуникацията и други умения, основни на общото образование, ще осигури академична основа за което студентът може да продължи процес на обучение през целия живот на формална или неформална основа и да подготви студента да поеме продуктивна и допринасяща роля като гражданин, на местно, национално и световно ниво.

Колежът е упълномощен да работи и да издава степени в Илинойс съгласно приложимите държавни устави, администрирани от Илинойския съвет за висше образование.

Места

Morrison

Address
Portland Avenue,701
61270 Morrison, Илинойс, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: