Nassau Community College

Представление

Прочетете официалното описание

ЗА NCC

A PLACE да стартира. Голяма кариера. Нова посока. Отличната подготовка ще трябва да прехвърли на четири годишен институция. Nassau Community College е мястото, където си най-амбициозните планове могат да започнат да се оформя. Не съм сигурен, но това, което тези планове са? Това е всъщност доста чести. Не се притеснявайте - ние ще Ви даде цялата подкрепа и възможности, които трябва да разбера следващите си стъпки. NCC прави точно това в продължение на почти 23 хиляди дни и вечерни студенти и приблизително 10,000 продължаващи и професионални студенти всяка година.

Вашето бъдеще ще излети от нашата красива 225 акра в сърцето на Лонг Айлънд - най-големият единичен корпус колеж в щата и част от Държавния университет на Ню Йорк (SUNY) система. Вие ще намерите повече от 70 области на образованието тук, с удобствата, технология, размери малък клас, и великото учение, което ще подхрани вашите образователни цели.

Други факти:

Нашият факултет задръжте докторати по два пъти националната ставка за общински колежи.

Още от нашите преподаватели са получили наградата на SUNY канцлера за съвършенство в преподаването, отколкото всеки друг колеж в щата.

Ние сме най-големият единичен корпус колеж в щата Ню Йорк.

Акредитирани от Комисията Близкия членки за висшето образование и е упълномощена от Съвета на регентите да присъждат двегодишните асоциирани градуса по изкуства (AA), наука (AS), и приложни науки (ААС).

Места

Garden City

Address
Nassau Community College,
One Education Drive

NY 11530-6793 Garden City, Ню Йорк, Съединени Американски Щати