Neosho County Community College

Представление

Прочетете официалното описание

Здравейте и добре дошли в Neosho County Community College (NCCC), дом на "Пантерите"! Ние сме двугодишен институция предлагаща Сътрудник Degrees. Ние можем да Ви предложим една безопасна, родния град на среда, в която могат да бъдат постигнати на вашите индивидуални нужди и цели. Нашата International популация е малка, но се увеличава. В момента имаме международни студенти, представляващи дванадесет различни страни и са имали предишни международни студенти, които се прехвърлят в Харвард, Института изкуство в Чикаго, и други надеждни четиригодишни институции.

история

Колежът е основан през 1936 г. като Chanute Junior College. През 1965 г. името е променено на Neosho County Junior College Общността, и емисия облигации е приет, за да се изгради текущото кампуса. През 1980 г., думата "младши" бе отстранен от името на колегията.

Местоположение / кампуси

NCCC има две основни локации: жилищен кампус в Chanute, Канзас и кампус обслужващи Ottawa, Канзас. Chanute е град на 10 000, разположен в югоизточния ъгъл на селските райони на Канзас. Chanute е по-малко от два часа от Уичита, Канзас Сити, Topeka и Тълса. Отава е град на 12000 намира в северния централен Канзас и е само на половин час от Lawrence и Канзас Сити.

Ученици

Neosho County Community College има записване на около 3500 студенти и притежава класа според традиционната семестър системата. Нашата есен семестър започва през август и нашето пролетта семестър започва през януари. Имаме две четири седмици летните сесии, проведени през юни и юли.

програми

Neosho County Community College предлага асоциирани градуса, както и много програми за издаване на сертификати. Нашите най-популярните професионални програми кърмят и медицинско подпомагане. По-голямата част от нашите ученици посещават NCCC с намерение да прехвърли на четири години, колеж или университет а след приключване на тяхното асоциирано степен.

Обучение и квалификация Задължително TOEFL резултат: 61 IBT Задължително IELTS резултат: 6.0 Средна годишна такса за обучение: 12700 USD

Защо дойде да Neosho County Community College?

Сейф, малък колеж, приятелска среда Малките класове с индивидуално внимание от грижовен преподаватели и служители Персоналното обслужване на всеки отделен ученик международното Разнообразие от културни дейности и възможности за услуги в общността, които ви позволяват да се превърне потопен в разнообразна американската култура.

Места

Chanute

Neosho County Community College

Address
800 West 14th Street
66720 Chanute, Канзас, Съединени Американски Щати