The New England School of English

Представление

Прочетете официалното описание

Нашата философия Философията на The New England училище по английски език е да се осигури най-доброто, на английски език и обучение култура: да се осигури интелектуално предизвикателна програма на най-високо качество в топла и подкрепяща среда. Накратко, нашата цел е да се предостави изключителна възможност да научат английски език.

Защо Neşe? Complete езиковото и културно Immersion В Неше, учениците научават повече от просто език; те се научават американската култура, както добре. Нашите студенти успяват бързо, защото интензивно обучение по английски език в съчетание с пълна културно потапяне е доказано, че максимално усвояване на езика. В Неше, студенти да посещават интензивни упражнения през деня и имат възможност да се прибера вкъщи за едно американско семейство Homestay или общежитие вечерта. През целия ден, всеки ден, нашата интензивна програма излага студентите с американски език и култура, като предоставя възможност за най-бързо на чуждоезиковото обучение е възможно.

Отлични учители Поради своята зашеметяваща репутация, Неше привлича учители, които притежават и двете Бакалавърския или напреднали градуса от някои от най-добрите университети в САЩ, включително Харвард, Йейл и Колумбия. Независимо от това къде нашите учители получили своите степени, Неше учители са динамични специалисти с изключителен опит в преподаването, които са били избрани да преподават в Neşe поради високото им ниво на знания и всеотдайност.

Малките класове Нашата средно клас размер е 12 студенти. Малките класове гарантират оживени дискусии, често участието на студентите, както и интензивното взаимодействие ученик-учител.

Интензивни и полуинтензивни Programs Пет дни в седмицата Студентите имат възможност за избор на участващите в Интензивна програма Neşe е от 9: 00-3: 15 всеки ден или в Semi-интензивна програма Neşe е от 9: 00-12: 00, всеки ден. И двете програми предлагат 10 нива на език и култура, обучение, пълен достъп до всички Neşe съоръжения, както и избор между общежитие или Homestay настаняване.

Избираем и след училище Курсове В допълнение към нашите интензивни академични класове, учениците могат да избират избираеми и след училище курсове, за да им помогне да постигнат целите си по-бързо. Избираем и след училище курсове включват TOEFL® Подготовка, бизнес английски, юридически английски, произношението и University подготовка. Неше напреднали ученици могат също така да вземат курсове в своята област от особен интерес в Harvard Extension School и други колежи площ. (Моля, имайте предвид, че пет студенти трябва да се регистрират, за да може Neşe след училище Course да се осъществи.)

Официални Преписи и Сертификати В края на всяка сесия, вие ще получите Neşe препис, който предоставя информация за владеене на английски език и академични постижения във всяка област умения. Вие също така ще получите Сертификат Neşe на присъствалите за участие в нашата програма, и след успешното завършване на най-съвременно ниво Неше, вие ще бъде присъдена Neşe диплома. Освен това, ако се постигне академични постижения, ще бъде признат като един "Honors Student". A нотация на това ще се появи на официалния си Неше препис.

An Ideal City, An Ideal Setting университет Неше се намира в непосредствена близост до Harvard University в центъра на площад Харвард в Кембридж. Square Харвард е фокусна точка на студент дейност и една от най-интересните и динамични студентски центрове в Съединените щати. Неше е само на 100 метра от жп гарата и автогарата и на 10 минути от центъра на Бостън. Ние също така сме по-малко от два часа път от голяма ски, ветроходство океана, и красива, историческа Cape Cod.

Гъвкав график Ние предлагаме интензивни 4-седмични сесии, които започват на 12-различно време през цялата година. Това означава, че можете да започнете обучение по английски в момент, който най-добре отговаря на вашия график.

Авансово Настаняване Споразумения През цялата година, студентите могат да избират да живеят в едно американско семейство Homestay или в общежитие. Защото Neşe прави всички жилищните условия пред студенти напускат собствената си страна, независимо дали студентите избират да живеят в Homestay или в общежитие, те могат да отидат директно от летището до новия им дом. Неше заплащат такса не за вземане на всякакви договорености жилищата.

Програма за професионалисти Поради гъвкавостта на китайската програма, професионалистите могат да избират класовете те искат да вземат. Това е идеално за професионалисти, чиято работа не им позволява да следват нашия интензивен учебен план. В допълнение към редовните ни интензивна програма, частни уроци и Неше избираеми дисциплини са някои от опциите на Неше за професионалисти.

A програма за студенти Нашата интензивна учебна програма е специално предназначена да помогне на учениците да постигнат своите академични цели възможно най-бързо. В допълнение към нашите интензивни упражнения, ние предлагаме TOEFL® Подготовка Разбира се, изпита Институционална TOEFL® всеки месец, и курс University подготовка. Ние също така предлагаме широка образователна консултиране и обслужване поставяне университет, библиотека университет ресурс, за да помогне на студентите да планират бъдещите изследвания в Съединените щати, и допускане в зоната на университетите, без да се TOEFL®.

Безплатно консултиране и услуги Нашата гама от безплатни услуги е обширна: преди пристигането поставяне корпус, университетски консултиране и поставяне, използване на Неше компютърни съоръжения, неограничено ползване на китайската електронна поща и Интернет, Неше преписи и удостоверения, и консултиране от нашите опитни представители по целия свят .

Места

Кеймбридж

New England School of English

Address
Harvard Square
36 John F. Kennedy Street

02138 Кеймбридж, Масачузетс, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 617-864-7170

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия