Nashville Film Institute

Представление

Прочетете официалното описание

Опитът на НФИ

В НФИ нашето семейство създава една култура. От студенти до преподаватели до възпитаници, всички сме обсебени от едно нещо: да правим филми. И тъй като филмът е присъщо отборно преживяване, ние непрекъснато си сътрудничим, размишляваме и изграждаме взаимоотношения както като приятели, така и с колеги. Заедно ние предизвикваме, насърчаваме и оформяме един друг като продуценти.

Всички филми, цял ден

През целия ден ние създаваме режисьори. Вярваме, че нашите студенти са напълно потопени във филмовата индустрия и елиминират разсейването. Ние предлагаме бързият път, избягвайки несвързани теми и безполезни часове на кредит. Извеждаме учениците си от традиционната класна стая, на полето, на снимачната площадка и зад камерата. Това е творчество на всеки един ден.

Стартираме кариера

Нашите ставки за следдипломна квалификация са над 70%.

Като акредитирано филмово училище ние се съсредоточаваме върху изграждането на кариерата на нашите студенти и възпитаници. И тъй като нашата програма е практична и в индустрията, много от нашите студенти имат договори и предложения за работа, подредени преди да са завършили. И NFI, нашият успех е изграден от успешната кариера на нашите възпитаници.

Научете се от активните кинорежисьори

В NFI всички наши факултети активно участват във филмовата индустрия. Те са продуценти, писатели, редактори, актьори, стилисти и др. Това дава на нашите студенти богата перспектива за тенденции и технологии, излагане на активна мрежа от професионалисти и наставничество в реалния свят.

Ние сме в Сърцето на Нешвил

Като един от най-бързо развиващите се градове в Америка, филмовата индустрия на Нешвил бързо се разраства. Градът ни е построен върху развлекателната индустрия и южното гостоприемство. Нашата местна общност от художници наистина се интересува от следващото поколение и винаги е готова да предостави нови възможности. От музикални клипове до телевизионни предавания до национални реклами, Нашвил получава висока оценка за това, че е ангажиран със съвършенството в индустрията.

Деветмесечната програма

Искате да започнете кариерата си. Започваме Ви само за девет месеца.

Оборудваме режисьорите с уменията, мрежата и практическите преживявания, които са необходими, за да се удари в земята. Програмата за продуциране на кино в NFI е подобна на bootcamp за режисьори.

Места

Нешвил

Address
Nashville Film Institute
191 Polk Avenue

37210 Нешвил, Тенеси, Съединени Американски Щати