Прочетете официалното описание

Опитът на НФИ

В НФИ нашето семейство създава една култура. От студенти до преподаватели до възпитаници, всички сме обсебени от едно нещо: да правим филми. И тъй като филмът е присъщо отборно преживяване, ние непрекъснато си сътрудничим, размишляваме и изграждаме взаимоотношения както като приятели, така и с колеги. Заедно ние предизвикваме, насърчаваме и оформяме един друг като продуценти.

Всички филми, цял ден

През целия ден ние създаваме режисьори. Вярваме, че нашите студенти са напълно потопени във филмовата индустрия и елиминират разсейването. Ние предлагаме бързият път, избягвайки несвързани теми и безполезни часове на кредит. Извеждаме учениците си от традиционната класна стая, на полето, на снимачната площадка и зад камерата. Това е творчество на всеки един ден.

Стартираме кариера

Нашите ставки за следдипломна квалификация са над 70%.

Като акредитирано филмово училище ние се съсредоточаваме върху изграждането на кариерата на нашите студенти и възпитаници. И тъй като нашата програма е практична и в индустрията, много от нашите студенти имат договори и предложения за работа, подредени преди да са завършили. И NFI, нашият успех е изграден от успешната кариера на нашите възпитаници.

Научете се от активните кинорежисьори

В NFI всички наши факултети активно участват във филмовата индустрия. Те са продуценти, писатели, редактори, актьори, стилисти и др. Това дава на нашите студенти богата перспектива за тенденции и технологии, излагане на активна мрежа от професионалисти и наставничество в реалния свят.

Ние сме в Сърцето на Нешвил

Като един от най-бързо развиващите се градове в Америка, филмовата индустрия на Нешвил бързо се разраства. Градът ни е построен върху развлекателната индустрия и южното гостоприемство. Нашата местна общност от художници наистина се интересува от следващото поколение и винаги е готова да предостави нови възможности. От музикални клипове до телевизионни предавания до национални реклами, Нашвил получава висока оценка за това, че е ангажиран със съвършенството в индустрията.

Деветмесечната програма

Искате да започнете кариерата си. Започваме Ви само за девет месеца.

Оборудваме режисьорите с уменията, мрежата и практическите преживявания, които са необходими, за да се удари в земята. Програмата за продуциране на кино в NFI е подобна на bootcamp за режисьори.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Диплома

Nashville Film Institute

Програмата ни за киноизпълнение напълно ви потапя във филмовия процес. В продължение на девет месеца студентите от НФИ живеят, ядат и дишат филма и как се правят филмите. ... [+]

Диплома за подписване на филми на NFI

Програмата ни за киноизпълнение напълно ви потапя във филмовия процес. В продължение на девет месеца студентите от НФИ живеят, ядат и дишат филма и как се правят филмите.

Нашата философия е студентите да научат всички етапи и роли, участващи в създаването на филм. Най-добрият начин да постигнете това е действително да правите филми. По време на тази дипломна програма студентите си сътрудничат по различни проекти за създаване на собствени филми. До края на програмата студентите получават необходимите умения, безценни връзки и съдържанието за собствената си професионална демонстрация.... [-]

Съединени Американски Щати Нешвил
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
9 месеца
Кампус
Научете повече на английски