Navarro College

Представление

Прочетете официалното описание

Колеж "Наваро" Е двугодишен колеж, разположен в Corsicana, Тексас САЩ. Колеж "Наваро" Има над 35 академични и технически програми за подготовка на студенти за трансфер в университет. Тези програми включват компютърни науки, предварително инженерство, различни програми за медицински сестри и петролна технология. Международни студенти могат да присъстват на Corsicana, Waxahachie или Хартс кампуси. Колежът "Наваро" е на територията на кампуса в корпуса на Корсикана.

Колеж "Наваро" Е домакин на международни студенти от над 30 години. Студентското тяло е доста разнообразно Представени над 36 държави. The Институт по английски език "Наваро Колидж" Също така е домакин на чуждестранни студенти, които трябва да завършат английската си компетентност, преди да вземат курсове за колеж. След завършване на Института по английски език студентите се приемат автоматично в колежани.

Моля, свържете се с нас за повече информация! Очакваме с нетърпение да бъдете част от Колеж "Наваро" семейство!

достъпен

  • Наваро има отворена политика за приемане.
  • Всяка от петте кампуса е на минути от центъра на града и е лесно достъпна от всяка част на града. Обучението в Наваро е половината от цената на четиригодишния колеж.
  • Имаме отдели, посветени на обслужването на специални групи от населението, като ветерани, ученици от първо поколение и инвалиди.
  • Има нещо, което да се побере на всички в Navarro: дистанционно обучение, трансфер на колежа, онлайн курсове, основни курсове, ESL и вечерни и уикенд класове.

Отзивчив

  • Наваро строи сграда за бъдещето. Нашият кампус разполага с най-модерно оборудване и съоръжения, които дават на студентите качествено академично и техническо образование, което гарантира, че те получават конкурентно предимство на пазара на труда.
  • Нашите професионални и технически обучителни програми подготвят нашите студенти за кариери с високо търсене в здравеопазването, информационните технологии, промишлеността и др.

Иновативна

  • Нашите координирани проучвания и програми за студентски услуги са спечелили почитатели и имитатори в цялата страна.
  • Програмата за трансфер на колеж не само подготвя студентите за прецизността на четиригодишния колеж, но и осигурява все по-развиваща се учебна програма в малки, творчески класове.
  • Има клубове и комисии, създадени от студенти, които отразяват разнообразието, внушават самочувствие, лидерство и отговорно действие.

Места

Corsicana

Address
Navarro College International Programs Office
3200 West 7th Avenue

75110 Corsicana, Texas, Съединени Американски Щати

Програми