Nebraska Indian Community College

Представление

Прочетете официалното описание

През последните 40 години Nebraska Indian Community College в Nebraska Indian Community College е бил и остава посветен на засаждането на семената на знанието чрез уникален и подходящ за културата образователен опит. Тези преживявания са насочени към всички Umonhon (Омаха), Isanti (Santee Dakota) и други ученици, посещаващи уроци в един от трите ни кампуса. Nebraska Indian Community College е отворен за всички, които са готови да подобрят и подобрят живота си.

За да създадем по-перфектни условия за учене, ние активно се стремим към нови и подобрени образователни съоръжения. Освен това колежът наскоро получи отлични оценки, като следващото посещение на място е планирано след седем години. Колежът е посветен на предоставянето на съвременни съоръжения и програми на нашите учащи и нашето намерение е да насърчим студентите да се възползват от качествено, културно основано образование.

Нашата цел е да ви предоставим качествено учебно преживяване и да ви предоставим уменията и знанията, които ще ви трябват в избраната от вас професия. Каним ви да станете част от нашата учебна общност. Приветстваме учащи, посетители и особено членове на семейството на настоящи и бивши ученици.

Бих искал лично да ви поканя да научите за нас, за да можем да научим за вас, за да ви служим по-добре, за да се подготвим за вашите стремежи, надежди и мечти. Нашите кампуси постоянно спонсорират програми, дейности и събития в общността - като по този начин показват нашия ентусиазиран дух да достигнем и да направим околната среда по-добро място за работа, общуване, игра, учене и живот.

Места

Macy

Address
68039 Macy, Небраска, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Асоциирана степен по приложни науки
Ассоциирана степен по изкуства
Курсове