Northeast State Community College

Представление

Прочетете официалното описание

Northeast State Community College е всеобхватен двугодишен общностен колеж под управлението на Регентския съвет на Тенеси на Държавния университет и системата на Community College в Тенеси.

Като всеобхватен колеж в общността, Североизточният щат предлага паралелни университетски програми, предназначени за студенти, желаещи да преминат в друг колеж или университет, кариерни програми за студенти, които планират да влязат в работната сила веднага след дипломирането си, както и програми за продължаващо образование и обществени услуги за професионален растеж и лично обогатяване на гражданите на окръзите Картър, Джонсън, Съливан, Уной и Вашингтон.

Североизточният щат е обществен, всеобхватен колеж с отворен достъп, който развива обучението през целия живот и укрепва икономическите и социалните / културните аспекти на общността. Колежът предлага иновативни, висококачествени и подходящи сътрудници, сертификати и кариерно ориентирани образователни програми и услуги за улесняване на преподаването, ученето, обслужването и успеха на студентите. Услугите за програмиране и цялостна поддръжка се предлагат чрез различни системи за доставка и в множество кампуси в цялата му основна зона на обслужване, окръзите Картър, Джонсън, Съливан, Юной и Вашингтон. Във всички аспекти на своята дейност Североизточният щат обслужва обществения интерес чрез разумно използване на фискални, човешки и физически ресурси и осигуряване на безопасни и сигурни кампуси.

Northeast State Community College е акредитиран от Южната асоциация на колежите и училищата комисия по колежи за присъждане на асоциирани степени.

Места

Blountville

Address
Tennessee 75,2425
37617 Blountville, Тенеси, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: