Northeast Texas Community College

Представление

Прочетете официалното описание

През 70-те и началото на 80-те години група граждани от графствата Camp, Morris и Titus решават, че жителите на тази част на Североизточен Тексас заслужават възможността за по-добър живот чрез висше образование. Northeast Texas Community College отвори врати само няколко кратки години по-късно през 1985 година.

Northeast Texas Community College се ангажира да трансформира живота на нашите ученици чрез всички налични средства. Студентите ще бъдат изправени пред предизвикателство да придобият ценностите и навиците, свързани със след средното образование. Студентите ще бъдат изложени на света извън техния предишен опит. Обучението, предоставяно в NTCC, ще бъде активно и ще изисква пълно ангажиране както на студенти, така и на колежи. Ще се стремим да окажем фундаментално въздействие върху мисленето, мирогледа и стремежите на нашите студенти чрез лично участие между преподаватели / служители и студенти.

Колежската среда ще насърчава творчески подходи за обучение, особено тези, които предоставят на учениците по-голяма възможност за пряко участие в обучението. Тъй като вярваме, че трансформиращото обучение води до промени в поведението, колежът ще насърчи личната отговорност, упоритата работа и отчетността.

Места

Mount Pleasant

Address
Farm to Market Road 1735,2886
75455 Mount Pleasant, Texas, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Асоциирана степен по приложни науки
Това училище също предлага: