Northeast Wisconsin Technical College

Представление

Прочетете официалното описание

Основана през 1912 г., NWTC е национален класиран, двугодишен публичен колеж, където студентите се подготвят за високотехнологични кариери и започват бакалавърските си степени. Миналата година NWTC обслужва над 32 000 студенти; 7 800 студенти са завършили степени и дипломи и са работили с над 1 100 фирми за договорно обучение. Колежът приветства студенти от повече от 30 държави по света, включително Малайзия , Пакистан , Южна Африка , Бразилия , Гана , Испания , Полша и Китай .

На всички студенти от NWTC са предоставени необходимите ресурси за успех. В резултат на това 93% от градусите имат кариера в рамките на шест месеца след дипломирането; 80 процента от тези градуси са заети в кариерата си. Стотици повече гради продължат обучението си чрез споразумения НЦТО е трансфер с близо 40 други колежи / университети.

Започни тук. Отидете навсякъде!

Нашата мисия

Ние сме двугодишен технически колеж, който обслужва Североизточна Уисконсин, като предоставя възможности за образование, обучение и учене през целия живот на хората и бизнеса, което води до развитието на квалифицирана работна сила. Нашите клиенти стимулират икономическата жизненост на нашия квартал в резултат на прилагането на умения и знания, придобити чрез завършване на сертификати, степени, дипломи и курсове.

Нашата визия

NWTC е университет за обучение през целия живот, който се трансформира, укрепва и вдъхновява.

Места

Green Bay

Address
2740 West Mason St.
WI 54303 Green Bay, Уисконсин, Съединени Американски Щати

Marinette

Address
1601 University Drive
WI 54143 Marinette, Уисконсин, Съединени Американски Щати

Стърджън Бей

Address
229 N. 14th Avenue
WI 54235 Стърджън Бей, Уисконсин, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Асоциирана степен
Това училище също предлага: