Ogeechee Technical College

Представление

Прочетете официалното описание

Ogeechee Technical College ( OTC ) е звено от системата на Техническия колеж в Джорджия, обслужващо окръзите Bulloch, Evans и Screven. Ние сме публична институция за висше образование, която допринася за образователния, икономическия и личния растеж на индивида и общностите, на които служим.

Ogeechee Technical College предлага насочени към студентите академични и професионални програми и услуги за подкрепа на нива на асоциирана степен, диплом и сертификат. Ние използваме традиционни методологии и методи за дистанционно обучение в най-модерните съоръжения, като същевременно подкрепяме образованието за възрастни, продължаващото образование и персонализираното обучение на работната сила в бизнеса и индустрията.

Ogeechee Technical College забележително въздействие върху своята общност дори за краткото съществуване. За тридесет и четири години той постави хиляди завършили в продуктивна и задоволителна работа; помогна на стотици граждани да подобрят своята грамотност или да спечелят GED; помогна на десетки предприятия и индустрии да преквалифицират работниците си.

Места

Statesboro

Address
Joe Kennedy Boulevard,1
30458 Statesboro, Грузия, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: