Ohlone College

Представление

Прочетете официалното описание

Общинският колеж Ohlone District е общ колеж, разположен в южната част на залива Сан Франциско в Калифорния. Обслужвайки почти 16 000 ученици годишно, Дистриктът има основен кампус в град Фремонт, кампус в град Нюарк и онлайн.

Ohlone College е етнически разнообразна институция, която насърчава иновациите и непрекъснатото усъвършенстване в отделите и отделите. Колежът е кръстен на местното население, живеещо в района, когато е основана Мисия Сан Хосе.

Ohlone College се ангажира да служи на всеки студент с равнопоставеност в челните редици на всичко, което правим, и осъзнава необходимостта от систематичен подход за преглед на начина, по който работим за постигането на тази цел. Вдъхновени от призива на Канцлера на Общинския колеж в Калифорния, ние като институция сме обединени да разгледаме отблизо как можем да служим по-добре на нашите ученици през обектива на справедливост и хуманност.

Инцидентите с расизъм не са нещо ново за нашата страна и отдавна се отхвърлят и игнорират. Години на расова дискриминация, насилие и несправедливост опетниха държава, която твърди, че предоставя „свобода и справедливост за всички“. С последните заглавия, включващи убийството на чернокожи хора от полицията - самите хора, предназначени да защитават и обслужват нашите общности - вече не можем да мълчим като странични наблюдатели на расова дискриминация.

Като образователна институция трябва да ръководим заряда за създаване на промяна и да преподаваме следващото поколение, но първо трябва да положим всички усилия, за да създадем тази промяна.

Места

Fremont

Address
Mission Boulevard,43600
94539 Fremont, Калифорния, Съединени Американски Щати

Newark

Address
Cherry Street,39399
94560 Newark, Калифорния, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: